Cele mai uşoare strategii la jocuri de noroc pe care să le înveţi în 5 minute

Este sigur că ai încercat mai toate jocurile de noroc din oferta unui cazino online şi deseori ai rămas dezamăgit. Ai migrat de la un joc la altul în speranţa unui câştig impresionant şi din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Poate fi vinovată lipsa de strategii pe care să le aplici în aceste jocuri, strategii cu care îţi vom face cunoştinţă în rândurile următoare, astfel încât istoria să nu se mai repete.

Strategie Craps în 5 minute

Să obţii bonusuri fără depunere este uşor, mai ales dacă eşti clientul unei platforme online pentru jocuri de noroc. Îi poţi utiliza la jocul de Craps, însă ce folos dacă îi şi pierzi imediat ce ai pariat! Pentru a nu deveni un perdant, este bine să te familiarizezi cu strategia Craps, o tehnică de joc menită să îţi aducă câştigul scontat.

Aşa cum ştii, jocul de Craps se bazează pe un aruncător de zaruri, pariurile ulterioare depunându-se pe rezultatul afişat de către cele 2 zaruri. În funcţie de acest rezultat poţi câştiga sau dimpotrivă, poţi pierde banii mizaţi.

Pentru a nu ajunge la acest deznodământ, este bine să înveţi şi mai ales să aplici strategia de Craps, o strategie simplă care presupune 2 paşi la fel de simplii. Nu trebuie să fi expert în Craps pentru a urma strategia, este suficient să cunoşti doar regulile de bază ale jocului.

Odată ce le cunoşti, va trebui:

  • Să identifici tipul de pariu Come Out Roll
  • Să realizezi un prim pariu, pe miza cea mai mică

Dacă te simţi norocos şi mai ales dacă ai un buget suficient de mare te poţi arunca pe o miză mai mare pe acelaşi pariu. Explicaţia este una simplă şi corectă, acest tip de pariu este cel mai probabil de realizat, prin urmare şi şansele tale de câştig sunt la fel de mari.


Strategie Baccarat în 5 minute

Sub 5 minute îţi ia să înveţi şi să aplici această strategie în jocul de baccarat, o strategie considerată a fi cea mai simplă dintre toate celelalte strategii de joc. Ca să o respecţi va trebui să plasezi acelaşi pariu, la fiecare rundă de pariere.

Cum jocul de baccarat are doar 2 participanţi, dealerul şi jucătorul, este necesar să cunoşti regula de bază a jocului. După ce te-ai familiarizat cu ea, ai posibilitatea să faci în cadrul acestui joc 3 pariuri distincte, pe bancă, pe jucător şi pe un eventual rezultat de egalitate dintre cei 2.

Pentru ca strategia să dea roadele scontate, este necesar să depui de fiecare dată un pariu pe bancă, sau pe dealer. Acest tip de pariu are cele mai mari şanse de reuşită, deci profitul tău financiar va fi unul mai mult decât sigur.

Strategie de Blackjack 5 minute

Acest joc de cărţi este considerat pe bună dreptate regele jocurilor de cazino atât prin simplitatea regulilor sale cât şi a gameplay-ului extrem de antrenant. Şi aici cărţile au o anumită valoare, în funcţie de acestea putând câştiga sau pierde o rundă de pariere.

Strategia de blackjack se bazează pe momentul în care poţi depune cel mai bun pariu, care să-ți asigure cea mai mare şansă de câştig. Strategia implică să micşorezi marginea de casă a jocului cât mai mult, astfel încât runda de pariere să fie ca şi câştigată.

Cum faci acest lucru este foarte simplu, totul depinde de cărţile iniţiale pe care le primeşti. Dacă ai în mână un decar şi un A este clar că ai făcut blackjack, deci miza ta trebuie să fie în acest caz cât mai mare.

La fel vei proceda şi dacă ai în mână 2 cărţi identice, decar sau A sau cărţile mari care valorează 10 puncte. În acest caz trebuie să dai split şi în cazul în care o singură mâna îţi va aduce 21 de puncte, poţi considera că ai scăzut considerabil marginea de casă  a jocului şi că ai câştigat runda de pariere.

Strategie de Pariuri Sportive în 5 minute

Pariurile sportive ocupă un loc important în oferta caselor de pariuri fiind cea mai accesată secţiune de către pariori. Există aici o mulţime de sporturi din care poţi alege, începând cu fotbalul, tenisul de masă sau baschetul şi terminând cu cele mai exotice, precum Pesapallo, spre exemplu.

Strategia pe care trebuie să o aplici în domeniul pariurilor sportive este una cât se poate de simplă, trebuie să alegi doar un sport la care te pricepi cel mai bine şi să depui un singur pariu, pe un singur eveniment din acel sport.

Dacă eşti fan fotbal, poţi alege o ligă reprezentativă a acestui sport, din care va trebui să selectezi o echipă a cărui istorie de rezultate să fie una pozitivă. Apoi lucrurile sunt simple, pariezi pe victoria acesteia şi încasezi cotă atribuită evenimentului.


Strategie pentru sloturi în 5 minute

Să vorbeşti despre o strategie la sloturi este uşor aberant, din simplul motiv că numai hazardul este cel care dictează un eventual câştig. Nu ai posibilitatea ca la blackjack să scazi marja de câştig a cazinoului, pentru că sloturile sunt guvernate de RNG, un cip independent de voinţa ta.

Acesta dispune pe ecran o combinaţie numerică din milioane posibile. Le poți vedea sub forma simbolurilor existente pe un slot. În clipa în care ai apăsat butonul de start, combinaţia de numere generată pusă în acea fracţiune de secundă se va dispune pe ecran și va genera un posibil castig sau nu.

Şi totuşi, se poate vorbi despre o strategie aplicabilă în sloturi, strategie care ţine mai mult de abordarea jocului în sine. Va trebui să alegi acel joc care are un RTP cât mai mare, mize ajustabile şi jackpoturi surpriză care se activează pe orice miză de joc.

Concluzie

Este adevărat că fiecare joc de noroc se supune abordării unei strategii de joc care să se muleze pe specificul fiecăruia. Acestea se aseamănă pe alocuri, sunt de cele mai multe ori distincte, însă toate contribuie la sporirea şanselor tale de câştig. Alege-le pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine, aplică-le ca la carte şi nu uita sa joci întotdeauna responsabil.