CEH vândut, la bucatã, la fier vechi

Bucãti din Complexul Energetic Hunedoara sunt vândute la fier vechi. La propriu. Complexul Energetic Hunedoara cautã, prin orice metode, sã aducã bani la buget.  Situatia financiarã a societãtii este dramaticã, abia fiind bani  pentru plata salariilor. Cu majoritatea activelor sub sechestru, CEH a mai identificat anumite deseuri pe care încearcã sã le  valorifice.
“S-a scos la licitatie, este o metodã prin care se recupereazã banii si este încã în  licitatie. Urmeazã sã vedem ce firmã va câstiga. Încercãm sã le valorificãm pentru a cumpãra materialele necesare, cã noi de asta depindem”, a declarat Samuel Dioane,  directorul general al Complexului  Energetic Hunedoara.  Conducerea  societãtii, sustine cã astfel de deseuri au fost identificate atât la unitãtile miniere, cât si la cele douã termocentrale, iar suma rezultatã va fi cunoscutã abia dupã ce licitatia se va încheia. Potrivit anuntului postat pe Bursã Românã de Mãrfuri, Complexul Energetic Hunedoara vinde “deseuri feroase (fier vechi nepregãtit si tablã) si neferoase”. Datoriile Complexului Energetic Hunedoara sunt de ordinul miliardelor de lei, potrivit ultimului bilant depus la finalul anului trecut. În tot acest timp, pe rolul instantelor de judecatã din tarã sute de creditori au depus cereri pentru a executa silit Complexul Energetic Hunedoara.
Monika BACIU

6 comentarii la „CEH vândut, la bucatã, la fier vechi

 • 13 august 2018 la 20:01
  Permalink

  Unde sunt politicienii care se laudau cu programe si proiecte de salvare a CEH ?

 • 13 august 2018 la 21:26
  Permalink

  astea vor fii investitiile de viitor

 • 13 august 2018 la 22:39
  Permalink

  Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 14 august 2018 la 01:02
  Permalink

  Nebunul, o tine tot pe-a lui, pentru ca iar a uitat sa-si ia rudotelul!!!! Nebunule, ia aminte, astea sunt investitiile, adica vanzarile de fier vechi, nu cele la care visezi tu, ce dracu….nu pricepi?

 • 14 august 2018 la 22:01
  Permalink

  La Mintia 3 grupuri le poate valorifica sigur 4 ?i 6 nau mai mers din 2011 ?i 1 i dezafectat 30 %

 • 26 august 2018 la 21:11
  Permalink

  În fierul nepregatit exista multe neferoase dar cine sa le separe bucuria lui aia care le încarc? acolo sunt componente ruse?ti ?i este cupru aluminiu alama argint crom

Comentariile sunt închise.