CEH scoate la licitatie paza armatã pentru explozibili

Nicio unitate ce apartine de CEH nu mai este pãzitã cu firme de specialitate, de dinainte de intrarea în insolventã.
Acum, pentru cã este nevoie, administratorii spun cã vor scoate la licitatie paza armatã de la depozitele de explozibili, lucru absolut necesar.Si asta, în timp ce la unitãtile miniere, ori la Preparatia Coroiesti, hotii nu pot nicicum sã fie opriti.
Zeci de atacuri sunt date în fiecare zi la unitãtile miniere de unde hotii sustrag fier vechi, sau cãrbuni. Este o situatie ce nu mai poate fi stãvilitã de luni de zile, de când CEH nu mai are pazã, iar acum administratorii de aici spun cã se descurcã doar cu ajutorul politiei si a jandarmeriei, care vin si patruleazã în zonã.
„Ne descurcãm destul de greu. Deocamdatã, oamenii nostri fac eforturi supraomenesti pot spune, ca sã asigure paza la subunitãti si, în special, la Preparatia Coroiesti, unde stim ce probleme sunt, pentru cã nu mai terminãm odatã cu hotii de fier vechi. Vin, în fiecare zi aproape si sustrag bunuri din cadrul societãtii”, a spus Cristian Rosu, administrator special la CEH. Nu sunt bani pentru o firmã specializatã, CEH fiind în insolventã, iar firmele care au fãcut pânã acum serviciul de pazã au datorii uriase de recuperat. Dar administratorul spune cã mãcar depozitele cu explozivi vor fi pãzite. „Suntem într-o procedurã de achizitie acum, mai ales pentru serviciile de pazã, cel putin pentru depozitele de explozibil la care vrem sã avem pazã armatã si asteptãm oferte de la câteva firme care doresc sã facã asta”, a mai spus Cristian Rosu.  Prefectul judetului Hunedoara Vasilicã Potecã a  promis cã echipajele de jandarmi vor fi trimise la Preparatia Coroiesti, cu precãdere, în patrule. Si asta, tocmai pentru a stopa fenomenul furturilor.
Diana Mitrache

2 comentarii la „CEH scoate la licitatie paza armatã pentru explozibili

  • 9 martie 2020 la 19:34
    Permalink

    Domnule Cristian Rosu (din Lupeni) Minele Lupeni si Lonea sunt pe inchidere iar Minele Livezeni si Vulcan sunt Mine VIABILE , daca nu faceti investitii pana la alegerile din Iunie atunci PNL va pierde pe mana ta si ce mai are in Valea Jiului (Petrosani si Tiberiu Iacob Ridzi) !!!

  • 10 martie 2020 la 20:24
    Permalink

    imediat va face investitii covid 19

Comentariile sunt închise.