CEH, redresat cu intentii bune si cu polonezi

Complexul Energetic Hunedoara este gata sã renascã. Asta sustine acum directorul general al celui mai mare angajator din judetul Hunedoara, care spune cã sunt si resursele financiare si planurile de viitor gata si asteaptã doar sã fie puse în practicã.
Nu a vorbit despre lipsuri si chiar a precizat cã acestea nu mai existã, iar minele rãmase acum în functie pot sã rãmânã pe mai departe. „Noi lucrãm la un program si, dacã o sã reusim, va continua mineritul si la Lupeni si la Lonea si în toatã Valea Jiului. Existã posibilitãti, am identificat sursele, materialele au fost scrise si trimise la forurile superioare. Asteptãm rezultatele si clarificãri, dacã mai este necesar”, a declarat Samuel Dioane, director general al CEH.
Nu s-au fãcut investitii în minerit, însã, acum, noul director al CEH sustine cã asta se va întâmpla. Totusi, afirmã cã unul dintre angrenajele mecanizate din mina Lupeni va fi scos si trimis în Polonia, de unde, cel mai probabil, îl luãm de nou.  „Noi capacitãti de productie se vor deschide la mina Vulcan si la Livezeni, cât de curând. La mina Vulcan, estimãm, undeva la finele anului, iar la mina Livezeni, spre jumãtatea anului 2019, cu reparatiile necesare, respectiv scoaterea complexului de la mina Lupeni, repararea lui în Polonia si introducerea lui la Livezeni”, a mai adãugat Samuel Dioane, director general al CEH.
Complexul Energetic Hunedoara,, unul din cei mai mari producãtori de energie din tarã, estimeazã pierderi de 291,02 milioane lei în acest an, cu 62% mai mici fatã de cele raportate anul trecut, la venituri totale de 453,39 milioane lei. Iar asta, în conditiile în care activitatea s-a restrâns treptat.  Cheltuielile totale bugetate pentru acest an sunt în sumã de 744,41 milioane lei, iar acestea sunt singurele certitudini, deocamdatã.
Diana Mitrache

17 comentarii la „CEH, redresat cu intentii bune si cu polonezi

 • 6 august 2018 la 20:23
  Permalink

  Felicitari si multumim ca se va face investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan ! Acum o sa comenteze sub mai multe nume (ca sa creada cititori ca sunt mai multi) individul care critica valea jiului

 • 6 august 2018 la 21:47
  Permalink

  problema este sa se si cumpere enervia produsa pe carbune

 • 6 august 2018 la 21:53
  Permalink

  cui multumesti PSD -ului pe care l-ai criticat atata timp? deci tot PSD este mai bun?

 • 6 august 2018 la 22:02
  Permalink

  gata a venit cu comentarii individul care critica valea jiului …. acum sub numele de cetatean si psd-ist (asa ca sa para ca sunt mai multi)

 • 6 august 2018 la 23:52
  Permalink

  daca tu poti spune ca psd-ul este bun, atunci ori esti retardat, ori esti abonat la resturile ce cad de la masa pesedeilor, ori nu ai iesit in viata ta din valea plangerii

 • 7 august 2018 la 00:07
  Permalink

  daca reuseste ce-si propune desifur ca PSD-ul este bun

 • 7 august 2018 la 04:13
  Permalink

  Ha ha haaaaa Proahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa Si uite-asa, Cerbul de aur, s-a dus la rusi, dupa tezaur… si complexu lu Brinzanel, va face aripi si el… LA FIER VECHI !!! Pe cine prostesti Dioane-Ghioane-Lighioane, ca-l duci la reparat??? Ucigasilor de mineri, renuntati la a ne mai insulta inteligenta!

 • 7 august 2018 la 08:32
  Permalink

  Daca produceti energie ieftina si nepoluanta, puteti continua.Dar fara ajutoare de la stat!

 • 7 august 2018 la 08:47
  Permalink

  Pe orice om sanatos la cap si realist care a lucrat sau lucreaza in domeniu, cand citeste gogomaniile debitate de incompetentul asta de Dioane, il pufneste rasul!!! Adica sa duci un complex mecanizat in Polonia la reparat si apoi sa-l reintroduci in subteran, inseamna investitie! O …ineptie mai mare ca asta, rar poate sa existe! Din pacate in functii de conducere in minerit, la toate nivelele, au ajuns numai incompetenti, la comanda politica. Oare ca sa dispara mai repede mineritul din Valea Jiului?

 • 7 august 2018 la 10:43
  Permalink

  o sa reuseasca sa ingroape de tot mineritul pentru ca asta s-a dorit, restul e „gargara” pe care o cred „cateii” lor si oamenii saraci si disperati

 • 7 august 2018 la 10:45
  Permalink

  ai dreptate, ei sunt ucigasii… in frunte cu toti liderii de sindicat

 • 7 august 2018 la 16:11
  Permalink

  de multe ori reconditionarea costa mai mult decat sa iei de nou,,, stalpi de la complex au uzura suprafata lor de etansare e compromis, trebuiesc rectificate si honuite, dupa care se vin cu garnituri noi de reparatii, cote marite, la fel si la restul instalatiei hidraulice,,,daca pui toate costurile de scoatere, transport , demontare,,, vopsire 😛 ca tot se practica de ani de zile acest obicei la firmele care asigura materiale ptr. minerit – cunoscatorii stiu de ce _- 🙂 si multe altele era mai ieftin sa iei un lucru nou in garantie cateva ani de zile,,, dar na ,, nu sunt eu mafalda,,,dar ici pe colo am dreptate 🙂

 • 7 august 2018 la 22:26
  Permalink

  Ba da Ioane, ai perfecta dreptate, asa zisele reconditionari au fost intotdeauna, surse de imbogatire a clientelei politice, lucrari in majoritatea lor de mantuiala si….spoiala, totui in dedrimentul securitatii in munca a bietilor mineri!!!

 • 8 august 2018 la 00:58
  Permalink

  in ce sa investesti ? intr-un lucru care este pe cale se disparitie?

 • 8 august 2018 la 13:10
  Permalink

  Stati la rand cu redresatul, ca nu au plecat inca germanii, japonezii, chinezii si martienii care au tot venit sa investeasca asa cum din timpuri stravechi a tot promis partidul.

 • 10 august 2018 la 17:36
  Permalink

  Cel mai bun investitor care o sa vina are sa fie de la Strehaia ca la Mintia deja unul sia deschis punctul de lucru chiar lâng? centrala

 • 11 august 2018 la 23:12
  Permalink

  la cat fier si cat cablu de cupru este in mina ,nici nu este de mirare

Comentariile sunt închise.