CEH nu are bani pentru plata facturilor

Complexul Energetic Hunedoara nu are bani. La concluzia aceasta s-a ajuns dupã ce Ministerul Energiei a primit nota justificativã  de la Complexul Energetic Hunedoara,  în ceea ce priveste  plãtile efectuate.
Din documentul  transmis de oficialii  societãtii energetice reiese faptul cã nu au existat si nu existã sumele necesare pentru plata facturilor.
“Nu au bani. Asta e situatia. Toate plãtile sunt necesare sunt într-o  scadentã a valorii, a vechimii, sunt plãti  efectuate cãtre câtiva furnizori si pentru  utilitãtile de bazã, inclusiv la Transgaz, dar nu au plãtit întreaga sumã. Ceilalti (furnizori-n.r.) acceptã câte putin”, a declarat Doru Visan,  secretar de stat în Ministerul Energiei. Dupã incidentul cu Transgaz, Ministerul Energiei a solicitat  conducerii CEH o notã justificativã privind plãtile efectuate.  Nu este o surprizã  pentru nimeni faptul cã societatea nu dispune de fondurile necesare pentru plata facturilor. Furnizorii de servicii si materiale  apeleazã la instante în speranta de a-si recupera banii de la societatea energeticã. Ba mai mult, date financiare ale  ministerului de resort aratã cã activul contabil net al Complexul Energetic Hunedoara este de minus douã miliarde.
Monika BACIU

6 comentarii la „CEH nu are bani pentru plata facturilor

 • 23 aprilie 2018 la 20:23
  Permalink

  Pai cum, nu zicea Ponta ca din 2017 CEH o sa ajung pe profit? :)))

 • 23 aprilie 2018 la 20:53
  Permalink

  Vor fi bani daca s-ar face investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului .

 • 24 aprilie 2018 la 09:20
  Permalink

  mai trancalau sulii ce esti nu pricepi ca tocmai bani de investitii nu sunt? acesti bani au migrat in portofelele smecherilor dealungul anilor

 • 24 aprilie 2018 la 12:46
  Permalink

  esti un masturbat

 • 24 aprilie 2018 la 22:29
  Permalink

  se gasesc bani la bugetul statului nu va faceti probleme

 • 25 aprilie 2018 la 17:10
  Permalink

  cat o sa mai fie si la buget ?

Comentariile sunt închise.