CEH cumpãrã piese pentru combina de abataj

Complexul Energetic Hunedoara achizitioneazã piese pentru o combinã de abataj. Achizitia se ridicã la peste 400.000 de lei. Piesele vor ajunge la mina Livezeni.
”Combina minierã de abataj KS 3M asigurã tãierea mecanizatã a masei miniere din fronturile de lucru. Oprirea sau functionarea defectuoasã a combinei datoritã atât a uzurii pieselor în timp cât si a conditiilor grele de lucru din abatajele mecanizate conduc la oprirea totalã a activitãtii de productie din abataje, pânã la remediere. Reperele solicitate au importantã determinantã în functionarea combinei de abataj, sunt supuse uzurii si nu pot fi reconditionate  astfel încât sã asigure functionarea la parametrii initiali, sunt indispensabile desfãsurãrii activitãtii de  productie si trebuie sã se regãseascã  în permanentã în stocurile sucursalei”, aratã documentatia.  Achizitia acestor produse asigurã derularea neîntreruptã a activitãtii de exploatare, astfel se realizeazã indicatorii tehnico-economici stabiliti, productia stabilitã. În plus, potrivit documentului, prin acest fel se asigurã si aprovizionarea cu cãrbune autohton a celor douã  termocentrale din cadrul societãtii si se asigurã siguranta locurilor de muncã.
”Datoritã faptului cã, combina de abataj KS-3M din dotarea sucursalei EM Livezeni montanã în  subteran, va exploata Pan. 4N, str. 3, bl. VI, oriz. 300 având o vechime  considerabilã si un timp de functionare foarte mare, si implicit un grad avansat de uzurã, exploatându-se la Sucursala EM Livezeni mai multe panouri cu ajutorul acesteia se solicitã achizitia reperelor”, mai aratã  documentatia.  Potrivit oficialilor CEH, noul abataj ar putea fi deschis în cursul acestui an.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „CEH cumpãrã piese pentru combina de abataj

  • 1 martie 2020 la 21:37
    Permalink

    PNL , daca nu faceti investitii la Mina Livezeni veti pierde la alegerile de anul acesta si ce aveti in Valea Jiului (Petrosaniul – Tiberiu Iacob Ridzi) , Mina Livezeni si Mina Vulcan sunt Mine viabile iar Mina Lupeni si Mina Lonea sunt pe inchidere .

Comentariile sunt închise.