Ce zice Gheorghe Ile despre Cristian Merisanu

Cazul viceprimarului Cristian Merisanu, care a incendiat lumea soferilor de TIR din toatã România, este departe de a se fi linistit.  Mai multi soferi au  ripostat, unii mai dur, altii în glumã, însã, situatia nu va rãmâne asa. Sunt oameni care îi cer demisia, iar altii au vrut sã se delimiteze de cele afirmate de Merisanu, care a precizat cã oamenii nu vor sã munceascã la Vulcan si preferã sã fie soferi de TIR, minimalizând eforturile acestor oameni.  „Vom analiza activitatea domnului viceprimar în sedinta de birou si, dupã ce ne va spune  ce s-a întâmplat, vom dispune mãsurile si vom reveni cu un comunicat de presã. Eu am dat un comunicat prin care Primãria si functionarii  publici se dezic de cuvintele care au fost spuse de cãtre domnul viceprimar. Nu sunt compatibile cu un functionar public”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Petrosani.

Vã reamintim cã viceprimarul Cristian Merisanu a afirmat într-o emisiune la Mondo Fm, alãturi de Ionut Drãgotesc, cã „Acum pur si simplu nu i-a interesat…Acum este cu plecatul ãsta. Este si diferenta asta mare de salariu între Europa si România. Cã pleacã pe TIR si ia 2.000 de euro si tot sã nu munceascã…cã stã si învârte de un volan. Este muncã, dar fuga de rãspundere de sef, poate de un colectiv…sã zicem cã poate sunt mai independenti”, a spus Cristian Merisanu, în contextul bursei organizatã la Primãrie.  În comunicatul dat de administratia de la Vulcan, acestia „se delimiteazã total de acest punct de vedere. Institutia noastrã nu l-a mandatat pe viceprimarul Cristian Merisanu sã exprime pozitii legate  de nici o categorie profesionalã, prezenta acestuia la emisiunea radio în cadrul cãreia a fãcut aprecierile total nepotrivite la adresa soferilor de TIR, nefiind una cu caracter institutional”.
Diana Mitrache

Advertisements

7 comentarii la „Ce zice Gheorghe Ile despre Cristian Merisanu

 • 27 mai 2019 la 22:24
  Permalink

  Ileee te c?ci pe tine! Î?i e frica de tân?r …… a gre?it dar a recunoscut! Tu ai dosare dar tot nevinovat te crezi! Stim noi bine….?i cine a scris comunicatul! Doamna cu MISA!

 • 28 mai 2019 la 06:31
  Permalink

  Cand ma uit cine vorbeste pe facebook de acest subiect steril imi vine greata. Cinstita si neprihanita Angela Stoica care a uitat cand au luat-o mascatii cu duba din casa amantului. Asta vorbeste care daca ar veni justitia corecta si ar cauta cum trebuie si unde trebuie, ar merge si asta langa Dragnea. Asa ca lasati-o mai moale cu corectitudinea ca nu aveti dreptul sa vorbiti. Romanii au ajuns dezbinati si sa se urasca unii pe ceilalti, au ajuns un popor caruia-i place sangele pe pereti si zgomotul catuselor din cauza comentatorilor pe facebook si a partidelor securiste care numai interes national nu au. Cat despre soferii de tir, ei nu se zbat ca sa obtina si ei o pensie cand o sa le vina vremea, ei se lasa manipulati de unele partide care nu o sa le reprezinte interesele la Bruxelles si o sa le intoarca spatele si or sa voteze impotriva Romaniei. Vremea trece si se vor convinge pe pielea lor. Pana atunci puteti sa injurati pe facebook cat va tin boasele, vremea trece si timpul le rezolva pe toate.

 • 28 mai 2019 la 06:42
  Permalink

  Cred ca Angela i-a promis lu doamna cu Misa ca o face directoare daca ajunge inapoi in primarie. Ile, iar te fac femeile pe la spate?

 • 28 mai 2019 la 09:15
  Permalink

  Ba belitilor penali de PSD-isti ! Dupa ce-l dati jos de pe post pe imbecilul asta de vicepulaprimar, asa de ochii lumii, tot la ferma de poci a lui Dragnea o sa munceasca prostanacu ?
  Atentie prostilor de PSD-isti ! Sefu vostru e la puscarie cu chilotii plini de cacat
  la cur, ba. Trei ani jumatate este numai inceputul pentru unii ! Urmeaza si altii !
  Nu o sa va simtiti bine in urmatorii 10-15 ani. Cu indulgenta !!!
  V-ati spart sandramaua prostilor !
  Tot ce a ramas dupa partidul vostru de analfabeti penali, puturosi, zdremte comuniste, este o conducata sparta cu cacat, prin care va scurgeti incet, incet,
  la canalul istoriei.

 • 28 mai 2019 la 10:30
  Permalink

  Rugam administratorul site-ului sa respecte regulile privind postarile. O sa facem raportare privind postarile cu caracter indecent.

 • 28 mai 2019 la 11:08
  Permalink

  Jenny PSD-isto zi UEEE cu limba scoasa si iti trece.
  Proasto intra pe https://kmkz.ro/ sa vezi parerea romanilor despre PSD, dupa care poti sa te arunci in buda, dupa ce-i reclami si pe aia.
  Reclamatia o faci la Partidul Comunist Roman vaca proasta, sau daca erai in Rusia, direct la tovarasul Putin. Cat esti in Comunitatea Europeana, asculti si parerea altora chiar daca nu-ti convin.
  Cand 10 iti spun ca eti beat si cacat pe tine, te duci acasa te speli si te culci.
  Stupid Cow !
  T’ai dracu de imputiti de comunisti cu PSD-ul vostru !

 • 28 mai 2019 la 21:34
  Permalink

  Demisia. Ascundeti gunoaiele sub pres!

Comentariile sunt închise.