Ce facem cu îmbulzeala de la biroul CJAS?

Zeci de oameni se calcã, la propriu, pe picioare, în fiecare zi de joi, pentru a obtine un certificat medical de la biroul Casei Judetene a Asigurãrilor de Sãnãtate, ce functioneazã la Spitalul de Urgentã din Petrosani, în sediul ambulatoriului.
Oamenii se plâng de câtiva ani cã nu mai stiu cum sã procedeze, iar acum au ajuns sã le cearã si celor de la Consiliul Judetean ajutorul.
„Multi oameni care au venit aici au ridicat aceastã problemã. Eu, la rândul meu, o voi ridica joi la conducerea Consiliului Judetean.  Voi avea o discutie cu  parlamentarii din Hunedoara, la sfârsitul acestei sãptãmâni si trebuie sã gãsim o solutie, pentru cã o zi este prea putin si oamenii se calcã pe picioare pentru a-si rezolva problemele”, a spus Costel Avram, administrator public al judetului Hunedoara.  Programul ghiseului de la Petrosani este de la  10.00 la 15.00, în fiecare zi de joi a sãptãmânii, dar reprezentantii CJAS Hunedoara au instituit chiar mãsura eliberãrii on line a bonurilor de ordine, dar tot nu reusesc sã reglementeze aglomeratia.

„Chiar dacã judetul Hunedoara este singurul care are douã birouri ale CJAS,în altã locatie, decât cea din centrul judetului, important este ca asiguratii sã fie multumiti de serviciile pe care le fac bugetarii”, a mai adãugat Costel Avram.  La Ghiseul din Petrosani oamenii vin pentru: a obtine documente privind calitatea de asigurat, sã îsi preia  documentele privind cardul European, sã  solicite  dispozitive medicale, ori pentru diverse aprobãri cãtre comisiile de  specialitate a prescrierilor de medicamente.
Înfiintarea Biroul teritorial al CJAS Hunedoara a fost o initiativã a Consiliului Judetean Hunedoara, iar biroul functioneazã la parterul ambulatoriului de specialitate al Spitalului Municipal Petrosani din 2015.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Ce facem cu îmbulzeala de la biroul CJAS?

  • 21 noiembrie 2018 la 19:43
    Permalink

    se poate rezolva f simplu ….program de luni pana vineri de la 8 la 14

  • 22 noiembrie 2018 la 16:14
    Permalink

    pentru asta ar trebuii sa delege 2-3 posturi permanente la Petrosani, sa angajeze personal din Petrosani,,ca avem si noi oameni cu studii pentru aceste posturi, dar e greu sa rupi din organigrama de la Deva, 😛 pai na,,,oameni cu obraz subtire,,,(matusi,nepoti,odrasle,fini,simpatizanti ai puterii,neveste de,,,:) mai bine sa-si bata joc de zeci de mii de oameni din Vale, decat sa renunte la 2-3 posturi de pe Deva, rusine oamenilor decidenti din zona ca nu pun piciorul in prag, sa termine cei de la Deva cu aerele astea de superioritate,,,,, la asta se rezuma tot , daca se vrea se poate,,,:)

Comentariile sunt închise.