Cautã investitori pentru Pasul Vâlcan

Statiunea montanã Pasul Vâlcan este din ce în ce mai atractivã. Dacã pânã acum câtiva ani, putini urcau la munte, acum zona se bucurã de prezenta turistilor.
Duminicã, în statiunea montanã Pasul Vâlcan sute de iubitori ai sporturilor de iarnã au rãspuns invitatiei autoritãtilor locale, care au organizat o nouã editie a concursului Zãpezile Bucuriei. Cu mic cu mare, cu totii s-au bucurat de stratul de zãpadã, dar si de aerul curat si si-au demonstrat abilitãtile de schiori.
“Facem  tot posibilul sã promovãm micuta statiune din Pasul Vâlcan si pentru aceasta am organizat, la fel ca în fiecare an, cupa de schi a Primãriei municipiului Vulcan, o competitie la care anul acesta am avut surpriza sã fie mult mai multi concurenti. Au fost peste 100 de concurenti înscrisi, în conditiile în care în anii anteriori au fost în jur de 60”,  a declarat Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan.
Autoritãtile locale din Vulcan cautã un investitor care sã vinã sã dezvolte statiunea montanã.
“Facem eforturi si facem apel la toti cetãtenii din Vulcan sã promoveze fiecare cum poate aceastã statiune. Poate vom sensibiliza un investitor important sã vinã sã sã facã câteva investitii în Pasul Vâlcan. Fãrã investitori, noi, ca administratie foarte putin putem realiza”,  a mai spus sursa citatã.
În acest sens, în urmãtoarea perioadã vor fi scoase din nou la licitatie mai multe terenuri.
“Urmeazã ca anul acesta sã scoatem la licitatie concesiunile din Pasul Vâlcan. Sunt foarte multe locuri de cabane sau moteluri”, a mai precizat viceprimarul municipiului Vulcan. Autoritãtile locale din Vulcan au mai încercat si în trecut sã concesioneze terenurile, însã fãrã succes. Acum cã statiunea este în expansiune, edilii sperã sã trezeascã interesul potentialilor investitori.
Monika BACIU

2 comentarii la „Cautã investitori pentru Pasul Vâlcan

  • 12 februarie 2018 la 20:03
    Permalink

    Este foarte frumos in statiunea montana Pasul Valcan , se merita investitii !

  • 14 februarie 2018 la 15:48
    Permalink

    Nu e vorba ca urcau putini oameni Defapt in sta?iunea pasul vâlcan tot timpul a fost o sta?iune frumoasa ?i iubitoare pana sa închis sau sa dat spre alte alte mijloace de profit singurul loc unde puteai avea o masa calda ?i o muzica noapte unde mergea toat? lumea in fiecare Weekend, in fiecare an urcam sus ?i de fiecare data era plin de turi?ti ?i camerele rezervate

Comentariile sunt închise.