Câteva zile pânã la verdictul în cazul Necula

Aurelian Necula, aflat în Penitenciarul Bârcea Mare, unde executã o pedeapsã de sase ani si jumãtate, a cerut liberarea conditionatã la Judecãtoria Deva.

Magistratii i-au respins cererea urmând ca fostul director sã revinã peste sase luni cu o nouã solicitare. Numai cã solutia magistratilor deveni nu este una definitivã iar Necula a atacat-o. Tribunalul Hunedoara va decide peste mai putin de o sãptãmânã, pe 13 septembrie, dacã-i admit contestatia. În cazul unei solutii favorabile, Aurelian Necula va putea pãrãsi închisoarea înainte de ispãsirea întregii condamnãri. Fostul director al EM Petrila, Aurelian Necula, a fost gãsit vinovat pentru moartea minerilor de la subunitatea minierã în cele douã explozii consecutive de metan produse în data de 15 noiembrie 2008. Acesta a primit o pedeapsã cu executare de sase ani si jumãtate pentru ucidere din culpã. În dosarul exploziilor de la EM Petrila, când 13 mineri si-au pierdut viata, iar alti 15 au fost rãniti, au fost condamnati la închisoare directorul Aurelian Necula si sefii Gheorghe Rosu si Dan Stefan Ungur.

Maximilian Gânju

3 comentarii la „Câteva zile pânã la verdictul în cazul Necula

 • 7 septembrie 2016 la 20:19
  Permalink

  NECULA CARE E CLAR A AVUT PARTEA LUI DE VINA A FOST SCOS TAP ISPASITOR PENTRU A PROTEJA NUMELE GRELE CARE AR FI TREBUIT SA L INSOTEASCA IN PENITENCIAR DRAGOIESCU,JUJAN SI IVAN, A FOST LINSAT DE SEFA ITM CARE N A FOST ASA VEHEMENTA CIND AU MURIT 5 ORTACI LA URICANI IAR PE DIRECTORUL DE ATUNCI ANGHEL AUREL L A DURUT LA TENISI,N A FOST VEHEMENTA CIND TAZLAUANU SI KURILA AU MURIT IN SILOZ LA PETRILA SI ANCHETA A FOST FALSIFICATA SA SCAPE JUJAN BASMA CURATA N A FOST ASA VEHEMENTA CIND MINERUL CODREANU A FOST OMORIT LA PETRILA DIN INCOMPETENTA ING SEFI CRISAN SI DABULEANU…..OARE ITM N AR TREBUI SA FIE DEPOLITIZAT SI IMPARTIAL?

 • 7 septembrie 2016 la 20:23
  Permalink

  ps eliberati omul asta a tras ponoase pentru toti nemernicii din cnh care stiau ce e la petrila……

 • 11 septembrie 2016 la 22:36
  Permalink

  liderul temianu bbbbalbaitu ,ce spune ,nu da cu pumnul in masa ,sau il doare ca e finuti , cred ca el si restul de sefi dorm linistiti

Comentariile sunt închise.