Capitala Daciei – muzeu viu al patrimoniului cultural european

Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara anunță deschiderea înscrierilor pentru tabăra gratuită de vară destinată copiilor. Perioada de înscriere și selecție este între 26.07.2022 – 03.08.2022.

“Vești bune! Am deschis înscrierile pentru tabăra gratuită de vară Micul Arheolog, din cadrul proiectului „Capitala Daciei – Muzeu viu al patrimoniului cultural european”! Căutăm 30 de copii cu vârste între 9 și 12 ani, dornici să învețe despre arheologie timp de 7 zile, la Centrul de Agrement Costești, între 8 și 14 august 2022, alături de Fundația Mihai Eminescu Trust și profesioniștii de la Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei, cei care vor pune la cale toate activitățile! Primim aplicații din județul Hunedoara, dar și din toată țara.
Părinții sunt invitați să completeze formularul de mai jos și să încarce fotografia cu scrisoarea copilului cu motivele pentru care micuța sau micuțul tău își dorește să vină cu noi în tabără. Link-ul de înscriere este aici: https://forms.gle/bQL4kX9QztVDpMh17”, transmit reprezentanții Direcției Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara