Cantina devine bloc ANL la Aninoasa

Fosta cantinã de la Aninoasa, un spatiu impunãtor, aflat chiar în fata primãriei din localitate, va deveni bloc ANL. Asta spune acum primarul  Nicolae Dunca, dupã ce a fãcut o nouã cerere de finantare.
Acesta ar urma sã fie cel de al doilea bloc de locuinte ce va fi construit în oras, iar primul are deja fundatia sãpatã. Toate demersurile au fost fãcute atunci când s-au gãsit banii pentru reabilitarea acoperisurilor de la blocurile vechi ce stau acum sã se prãbuseascã.
„Am gãsit o linie de finantare care sã corespundã acestor solicitãri si am mai depus încã un proiect, pentru încã un bloc de locuinte sociale , care sperãm sã fie finantat, pe lângã cel pe care îl avem în lucru. Sper ca, în cea mai scurtã perioadã, sã primim confirmarea cã  vor finanta toate solicitãrile noastre ”, a spus Nicolae Dunca, primarul orasului Aninoasa. Lucrãrile la blocul ANL au început în 13 iunie 2018, dar deocamdatã existã doar fundatia. Acolo, însã, primarul spre sã mute toti locatarii din Cartierul Vulculesti, iar noul ANL ce va fi în zona centralã, lângã primãrie, va da o nouã fatã acestei constructii si va elimina problemele de fond locativ.
Diana Mitrache