Candidatul partidului de tradatori, UNPR, Mircia Muntean – trimis din nou in boxa acuzatilor

Candidatul partidului de tradatori&infractori din partea UNPR la presidentia Consiliului Judetean, Mircia Muntean, ajunge din nou in boxa acuzatilor, peste doar cateva zile. Muntean este inculpat intr-un dosar ce face referire la o retea de traficanti de masini de lux.

Alaturi de alti patru inculpati, Mircia Muntean este judecat pentru infractiuni la regimul vamal, dar cazul este mai cunoscut sub denumirea de „trafic cu masini de lux”. Dupa o serie de amanari ale judecarii dosarului, din diverse motive, primarul – candidat al Devei se va afla din nou in boxa acuzatilor in data de 10 aprilie, atunci cand a fost programat un nou termen de judecata al dosarului in care acesta este inculpat.

Anul acesta au mai fost alte trei termene de judecata –  in 17 ianuarie, 14 februarie si 13 martie – dar instanta a amanat in mod continuu cauza si este de asteptat sa vedem ce se va intampla la termenul urmator. In acest dosar extrem de complex, procurorii au incheiat cercetarile in anul 2003, iar lucrarea penala a intrat pe rolul instantei de judecata un an mai tarziu. In februarie 2005 a fost reluat, sub un alt numar de inregistrare, la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti unde se afla si acum, fara ca dosarul sa fi depasit stadiul instantei de fond. A re probleme cu masinile

Dincolo de acest dosar privind infractiunile la regimul vamal, primarul Mircia Muntean pare sa aiba serioase probleme cu autoturismele, pe care nu si le mai descurca in declaratiile de avere. Conform declaratiei semnate de manuta primarului, in anul 2008 acesta detinea un autoturism Opel, an de fabricatie 2001.

In 2009, Opelul din 2001 disparuse. Au aparut in schimb un Wolkswagen din 2004 si un Opel an de fabricatie 2008, autoturisme care se mentin si in declaratiile de avere ulterioare, alaturi de terenuri si case. Ce s-a intamplat cu Opelul din 2001, mister, pentru ca nu apare nici la rubrica „instrainari de bunuri”.

Carmen Cosman
Marius MITRACHE

3 comentarii la „Candidatul partidului de tradatori, UNPR, Mircia Muntean – trimis din nou in boxa acuzatilor

 • 5 aprilie 2012 la 04:08
  Permalink

  De-a lungul timpului nimeni nu a pus la indoiala faptul ca cel mai josnic mod de tradare este turnarea la securitate a unor prieteni ,apropiati, colegi ,care iti acordau incredere turnatorul Mircea Ioan Molot ,un ticalos perfid , ranchinos ursuz ,banuitor ,nemerinc ,a turnat la securitate incepand din liceu ,a continuat in armata sa isi toarne colegii ,si apoi ca profesor ,precum Iuda ,pentru treizeci de arginti,acum se agata cu disperare de scaunul de presedinte ,pentru ca stie ca atunci cand nu va mai avea functie si va merge pe strada ,lumea il va scuipa ca pe un ticalos.

 • 5 aprilie 2012 la 04:45
  Permalink

  Fostul Turnator de Securitate,Molot de la PNL (USL)a scumpit apa in Valea Jiului iar pentru anul viitor Molot si Avram au planuit inco scumpire a apei. Domnilor ziaristi daca sunteti corecti si nu platiti ca sa scrieti ce vor acesti „politicieni” verificati daca asa este ca pentru anul viitor Molot si Avram au planuit inco scumpire a apei.

 • 5 aprilie 2012 la 05:23
  Permalink

  USL (PSD-PNL)sunt o adunatura flamanda turbata dupa ciolanul matusi Tamara (Adrian Nastase)si Sterlingul lui Tariceanu,ei cand au fost la guvernare in perioada 2000-2004 nu au facut nimic (doar pentu ei,baroniada locala)si atunci nu era nici criza mondiala.

Comentariile sunt închise.