Cãlãtorii cu trenul în Europa – Reduceri de 10% la oferta Interrail Pass

Pentru cei care doresc sã cãlãtoreascã vara aceasta cu trenul în Europa, la preturi accesibile, CFR Cãlãtori recomandã oferta Interrail Pass care vine cu o nouã reducere de 10%, dacã biletul este cumpãrat în perioada 7 martie – 9 aprilie 2019.
Oferta promotionalã cu reducere este pusã în vânzare în perioada mai sus mentionatã, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achizitiei pânã la data de 9 iulie 2019. Interrail Pass se adreseazã tuturor categoriilor de cãlãtori: tineri, adulti, copii, seniori si reprezintã o variantã avantajoasã si relaxantã de a explora diverse tãri din Europa, la preturi atractive. Copiii de pânã la 12 ani beneficiazã de gratuitate (însotiti de un adult), iar tinerii (vârsta pânã în 28 de ani), adultii si seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.
Spre deosebire de alte variante de cãlãtorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, tinâd cont cã aceastã ofertã dã posibilitatea efectuãrii de cãlãtorii nelimitate în 30 de tãri europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o tarã la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.
Oferta Interrail Global Pass este valabilã si pe parcursul tãrii de rezidentã, pentru o cãlãtorie dus-întors. Detalii despre tarife si alte informatii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la sectiunea Trafic International / Interrail si pe  http://www.interrail.eu/.
Oferta Interrail Pass este vândutã în birourile CFR Cãlãtori – statii si agentii CFR Cãlãtori deschise traficului international. Pentru informatii despre circulatia trenurilor internationale, cãlãtorii pot solicita informatii la telefon 021.314.5528 (trafic international Gara de Nord Bucuresti) si telefon 0256/493806 din Gara Timisoara Nord sau sã se adreseze personalului nostru din statii.