Cadrele didactice, sãrbãtorite la Lupeni

Cadrele didactice din municipiul Lupeni vor fi sãrbãtorite astãzi de autoritãtile locale la Palatul Cultural “Minerul”, evenimentul fiind înscris în seria de festivitãti dedicate aniversãrii Zilei Internationale a Educatiei.
Dascãlii care au slujit la catedrã peste 40 de ani vor fi felicitati într-un cadru festiv, unde vor avea parte de multe surprize.
„Este ziua supremã a educatorului. Dacã avem o scoalã bunã, vom avea si un viitor. Dacã vom avea  profesori dedicati vom avea si copii care  vor fi dedicati studiului. Vreau sã le multumesc pentru tot ceea ce fac, pentru cã pun sufletul  în toate activitãtile si mã bucur cã am reusit  sã avem directori de valoare si echipe  extraordinare de  profesori la scolile din Lupeni. Numai  împreunã putem face lucruri bune,  colaborarea bunã între administratia localã, scoalã si comunitate se vede si în proiectele pe care le derulãm.  Vom pune accent pe calitate. Ne înclinãm în fata profesorilor si le multumesc cã existã, cã fac orice pentru a transmite mai departe lucrurile bune, copiilor nostri. Vreau sã le doresc din partea Primãriei si Consiliului local multã sãnãtate, fericire, putere de muncã, sã aibã decizii întelepte în viatã si multe bucurii  alãturi de cei dragi,  de acasã”,  a declarat primarul Lucian Resmeritã.
Cadrele didactice sunt invitate, începând cu orele 18.00 la la un spectacol eveniment, sustinut de îndrãgitii artisti IONICÃ MOROSANU si  MELLINA. Intrarea se va face pe bazã de invitatii  gratuite, care pot fi ridicate de la institutiile de învãtãmânt si Palatul Cultural.

Un comentariu la „Cadrele didactice, sãrbãtorite la Lupeni

  • 8 octombrie 2019 la 12:06
    Permalink

    Sa se cheme Guta si sa se dee Salam.

Comentariile sunt închise.