Vrea să facă din cabinetul său de la Vulcan, unul  de top, cu proceduri de ultimă generație și asta chiar în ambulatoriu. Vorbim depre medicul Khaleb Bulbul, un chirurg plastician, cel mai nou membru al echipei de medici de la acest spital, care promite proceduri inovative ca la cabinetele private și chiar mai mult de atât. Echipa managerială l-a prezentat pe medic și pe echipa sa ca fiind cei ce vor revoluționa sistemul medical de la noi.
Echipa de medici de la Spitalul din Vulcan l-a primit pe medicul Khleb Bulbul, un chirurg care ne-a arătat câte ceva din experiența sa din ultimii ani în România și nu numai. Este de 20 de ani român, cu cetățenie, iar reușitele lui în  domeniul medical sunt recunoscute. A profesat la Arad, dar acum, pentru că are prieteni din Palestina, la Vulcan, a venit aici și ne spune ce vrea să facă de fapt.
„Am lucrat și în România și în Danemarca, la o clinică privată și am onoarea să  vin aici, prin prietenul meu care deja lucra la spitalul din Vulcan, dr Darsy. Avem un cabinet de stat, dar am vrut să fac să fie ca la privat. Pacientul, când ajunge la mine la spital, să simtă că e un pic mai mult respectat și e altfel primit. De exemplu: când vine la mine un pacient, completează un formular și apoi vine asistentul, eu citesc fișa și ies personal să îmi duc pacientul înăuntru. Îl consult, văd ce are, vorbim de tratament pe înțelesul lui, iar la final, îl duc personal la ieșire”, a spus dr Khaleb Bulbul, medic specialist chirurgie plastică, doctor în științe medicale.

Vrea să fie un medic apreciat și cunoscut și promite proceduri de ultimă generație, de la chirurgia reparatorie, în cazul arșilor, la cele estetice.
„Fac chirurgie plastică și reconstructivă. Cum este la arsuri, până la gradul II,  deocamdată, că nu avem secție ATI. Noi tratăm ca în străinătate, cu răbdare, finuț. La traumatisme, cu tendoane tăiate fac eu cu anestezie locală, iar defectele de la mâini le operez în cabinet, unde am și dotarea necesară. Facem excizie la formațiuni tumorale și nu numai”, mai spune dr Khaleb Bulbul.
Doctorul a vorbit și despre proceduri legate de tratamentele estetice, cu tehnici unice în România, care nu implică neapărat tîăieturi. Face liftinguri faciale, ridicare de sâni, labioplastie, după procedee fără tăieturi, echipa medicală  fiind acum gata să primească și pacienții. Iar echipa devine, așa cum ne spun cei de la spital, și mai mare. „Vreau să vă spun că la Spitalul din Vulcan își vor începe activitatea încă 3 medici, un specialist la urgență, un pediatru și un oncolog”, a completat și George Bălțatu, directorul Spitalului din Vulcan.
Primarul din Vulcan a spus că face demersuri ca să înființeze o secție de ATI, atât de necesară unui spital care are internați bolnavii de COVID.
„Ne dorim ca acest spital să nu moară, de aceea încercăm să aducem doctori. Vrem ca oamenii să aibă servicii de calitate, performante,la nivelul anului 2021. Să nu mai plece prin alte localități. Vom face tot ceea ce ține de noi ca Spitalul muni-ci­pal din Vulcan să devină un spital important în Hunedoara”, a spus Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.
Medicul proaspăt intrat în echipa de la Vulcan spune că își va primi cât de curând pacienții într-un spațiu pe care ni l-a prezentat ca fiind dotat după ultima generație de aparatură. În plus, promite proceduri în care s-a specializat de-a lungul timpului și care sunt, în mare parte, unice. A spus că face totul cu migală, răbdare și că are pacienți absolut mulțumiți, oriunde a lucrat.
Diana Mitrache