CA-ul de la CEH ar putea aviza, joi, CCM-ul

Consiliul de Administratie al Complexului Energetic Hunedoara ar putea aviza, joi, noul contract colectiv de muncã.  Negocierile privind încheierea unui nou contract colectiv de muncã au început încã de acum câteva sãptãmâni, iar procedura se apropie de final.  Potrivit sindicalistilor este nevoie de  avizul Consiliului de Administratie.  “Asteptãm decizia Consiliului de Administratie. Joi ar trebui sã fie sedinta. Dupã câtiva ani, acesta este primul contract colectiv de muncã în care nu s-a pierdut nimic, ba mai mult s-a adãugat ceva în plus”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.  Dupã avizarea CCM-ului de cãtre CA acesta îsi va urma cursul firesc, urmând a fi înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncã.

Monika BACIU

7 comentarii la „CA-ul de la CEH ar putea aviza, joi, CCM-ul

 • 22 august 2017 la 21:17
  Permalink

  Ce s-a adaugat? Nu stie nimeni.

 • 22 august 2017 la 21:22
  Permalink

  Ma Campean de investiti la EM Vulcan si EM Livezeni ce mai stii nene ???

 • 22 august 2017 la 22:48
  Permalink

  Sa adaugat mizeria prin care se va da plati compensatorii la cei care au conditii de pensie. O mizerie. Asa ca cei care au conditii de pensie vor pleca acasa cu 30.000 lei si a doua zi vor incasa si o pensie grasa iar restul care nu au conditii de pensie sa stai si sa va uitati ca daca vreti sa plecati voi o sa luati 0 lei si o sa ramaneti sa va rupeti oasele in mina. Pentru asta platiti voi sindicatele ? Astia va dau prosteala pe fata si voi le dati sume grase prin cotizatii. Noaptea mintii !

 • 23 august 2017 la 02:08
  Permalink

  Marcele esti depasit de situatie.Fara sindicat cine ti-ar fii negociat CCM-ul?
  TU singur nu obtineai nici macar 1 leut la bonuri
  Dar tu esti unul dintre scartarii care va uitati la 50 lei pe luna
  Fara sindicat bun sau rau suntem mancati dar voi va dati scule ca nu platiti sindicatul si de fapt ar trebuii sa o luati in mana dupa negocieri

 • 23 august 2017 la 04:52
  Permalink

  Se va da ordonanta grasa si bani de pensionare ca deh , trebuie sa plece sefimea acum in pensie, p…limea a plecat si vor pleca cu ” buzele umflate ” .

 • 23 august 2017 la 16:09
  Permalink

  Propun sa se mareasca cotizatia de sindicat la 100 lei minim, iar cei care vor pot sa doneze tot salariul la sindicat. Sunt unii destepti sau naivi care cred ca sindicalistii sunt niste dumnezei. Sa-i ia acasa si sa-i puna in rama si sa se roage la ei. Vorba unui personaj din Las Fierbinti, BA ESTI PROST ?

 • 23 august 2017 la 18:23
  Permalink

  voi astia cu sindicatu o so luati in mana….Ei (sindicatu) nu stiu ce sa faca, ca sa-si tina curu pe scaun si se plimba pe banii prostului pe unde vor ei

Comentariile sunt închise.