Buhaescu, in PSD dar cu gandul la PPDD

Pentru ca in ultimul sondaj a iesit sub scorul partidului, social-democratii nu stiu la ce sa se astepte de la primarul orasului Uricani, Danut Buhaescu, care a tot avut oferte din partea altor partide in ultima perioada. PNL, PDL si mai nou, o parte din conducerea judeteana a PPDD se pare ca l-ar curta pe primarul bordurilor si studiilor de fezabilitate de miliarde.

Insa cel care il impiedica pe Buhaescu sa-si ia zborul spre alte formatiuni politice este unul dintre nasii lui de cununie, senatorul Cosmin Nicula. Astfel, intr-o sedinta a PSD care a avut loc zilele trecute la Petrosani, greii partidului isi exprimau ingrijorarea ca Buhaescu ar putea migra spre alte zari, unde ar avea prieteni mai multi, cu care a si facut afaceri numeroase pe bani publici.

”Stim ca Buhaescu a avut oferte si din partea altor partide, ca e primar in functie si PSD-ul ar pierde. Dar nasul lui de cununie, Cosmin Nicula, l-a sunat de fata cu noi si l-a pus sa se jure ca nu va pleca niciunde. Iar Buhaescu s-a jurat pana la lacrimi, deoarece stie ca PSD-ul il are la mana cu multe, partidul a facut multe pentru el si pentru familia lui”, au declarat surse social-democrate care au participat la sedinta amintita.

Anamaria NEDELCOFF

3 comentarii la „Buhaescu, in PSD dar cu gandul la PPDD

 • 29 martie 2012 la 23:16
  Permalink

  Buhaescu este un moldovean papagal mincinos care sa ingrasat si imbogatit la primarie.

 • 30 martie 2012 la 06:08
  Permalink

  Scenariu prost din ‘Nasul’ partea a VII-a.

 • 31 martie 2012 la 03:50
  Permalink

  Ce-ti place” saorma ”Anamaria…

Comentariile sunt închise.