Bugetul SNIM a fost aprobat

Guvernul a aprobat proiectul de hotãrâre privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2018 pentru Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului-S.A, aflatã sub autoritatea Ministerului Energiei.
Veniturile totale sunt estimate la suma de 69,676 mii lei, în timp ce cheltuielile sunt estimate la 69,387 mii lei. Se preconizeazã cã pânã la sfârsitul anului vor mai rãmâne circa 420 de persoane. Societatea se aflã în procedura de restrângere a activitãtii.  La finalul anului trecut s-a oprit exploatarea si la ultimele douã unitãti miniere, Uricani si Paroseni.
Datele Ministerului aratã cã societatea va avea un rezultat brut pozitiv în valoare de 289 mii lei. Numai cã în realitate, Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului  se confruntã cu dificultãti  financiare din cauza Complexului Energetic Hunedoara care nu a plãtit  cãrbunele. Undeva la 50 si ceva de milioane de lei are de recuperat SNIM de la CEH.
Monika BACIU

Un comentariu la „Bugetul SNIM a fost aprobat

  • 24 aprilie 2018 la 20:37
    Permalink

    Rugam pe domnul director de la SNIMVJ Petre Dragoescu sa asfalteze drumul de centura al Petrilei , speram sa nu mai amane si anul acesta .

Comentariile sunt închise.