Brad gratis pentru Petrosani

Nu va costa nimic pomul de Crãciun ce va fi adus, ca în fiecare an, în Parcul Carol Schreter din Petrosani.

De asta ne asigurã primarul Tiberiu Iacob Ridzi, dupã ce opinia publicã de dincolo de Defileul Jiului s-a inflamat când primarul din Târgu Jiu a dat pe un brad peste 100.000 de euro. La noi, însã, va fi gratis si natural, din pãdure.

„Noi niciodatã nu am dat sume mari. Noi am luat de la noi, din pãdurile noastre, cu aprobare de la Ocolul Silvic. Ne costã doar transportul si îl facem, de obicei, cu masinile noastre. Avem nevoie doar de o macara”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primar al municipiului Petrosani. Nu va mai dura mult si, în Parcul Carol Schreter va ajunge si în acest an Bradul de Crãciun, pentru cã, primarul din Petrosani spune cã iluminatul de sãrbãtori va fi pornit ceva mai devreme ca în alti ani. „Luna aceasta va fi montat, pentru cã în 28 noiembrie vrem sã pornim iluminatul de sãrbãtori”, a mai adãugat edilul. La Petrosani, suma alocatã pentru împodobirea orasului cu ghirlande si figurine colorate va costa în acest an 200.000 de lei, la Lupeni suma este de 400.000 de lei.  Petrila va strãluci de 100.000 de lei, iar pregãtirile sunt în toi si în celalte localitãti, care încã nu au stabilit plafonul maxim ce va fi alocat pentru luminile de sãrbãtori.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Brad gratis pentru Petrosani

  • 21 noiembrie 2016 la 10:12
    Permalink

    alo primaria ghirlandele astea sunt de unica folosire ? unde sunt cele de anul trecut? an de an sute de mii de lei dati aiurea cu jumatate din banii astia mai bine asfaltati straduta noastra ne scoteati dracului din namol

Comentariile sunt închise.