Blocurile sociale de la Vulcan, prioritate pentru edili

Darea în folosintã a blocurilor sociale de la Vulcan reprezintã una din prioritãtile edililor. Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, a cerut sprijin guvernamental pentru proiectele pe care vrea sã le implementeze.

“Vorbim despre necesitatea absorbtiei de fonduri europene si a altor fonduri, iar Vulcanul are multe proiecte de realizat în aceste conditii. Personal am abordat la aceastã întâlnire tema finalizãrii locuintelor sociale de la fosta unitate militarã si transformarea scolii nr.7,  în grãdinitã si cresã.  Realizarea unei crese în Vulcan este de mare importantã pentru foarte multe familii din Vulcan dar si din Lupeni, conform numãrului mare de solicitãri pe care le primim la Primãrie în ultima vreme”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan. Acesta a participat la întâlnirea cu vicepremierul Sevil Shhaideh, cãruia i-a expus problemele cu care localitatea se confruntã. Anul trecut, municipalitatea de la Vulcan a primit sume importante de bani de la Ministerul Dezvoltãrii Regionale pentru realizarea blocurilor de locuinte sociale. Darea lor în folosintã depinde de realizarea bransamentelor la serviciile de utilitate publicã.

Monika BACIU

2 comentarii la „Blocurile sociale de la Vulcan, prioritate pentru edili

  • 8 martie 2017 la 05:27
    Permalink

    N-ai si tu niste bani la buget mereu stai cu mana intinsa la altii si dupa aia te lauzi.Catastrofalule! Ce-ar fi ca mii de primari din tara sa intre in birou la musulmana de Alexandria.Cat ar fi de lunga ar fi coada.Dar tu esti mot, primul la bani moca.Tu si cu Buha! Zero barat ce esti!

  • 8 martie 2017 la 10:37
    Permalink

    Lasa-l bre ca a venit cu acu de siguranta intre craci din maramures si acum e burghez.

Comentariile sunt închise.