Bazinul didactic de la Petrosani, program prelungit

Bazinul didactic de la Petrosani va functiona, începând din aceastã sãptãmânã, dupã un nou program. Administratorii bazinului împreunã cu autoritãtile publice locale de la Petrosani au decis sã prelungeascã programul de functionare de luni pânã duminicã inclusiv. “Începând de sãptãmâna aceasta vom avea deschis de luni pânã vineri de la ora 9 la ora 21. Prin aceastã mãsurã dorim sã le oferim posibilitatea de a veni la bazin si celor care lucreazã pânã dupã-amiaza”, a declarat Petre Popa, administratorul bazinului didactic din Petrosani. Cei mici au la dispozitie trei instructori care le oferã lectii de înot.

“Avem trei instructori abilitati care le oferã cursuri de înot copiilor. Astfel, cei mici fac miscare si îsi lucreazã toti muschii din corp”, a mai spus sursa citatã. Bazinul de înot didactic de la Petrosani este singurul de acest gen din judetul Hunedoara. Începând din primãvara acestui an, aici functioneazã si o saunã destinatã exclusiv adultilor.

Monika BACIU

Un comentariu la „Bazinul didactic de la Petrosani, program prelungit

  • 26 octombrie 2016 la 09:53
    Permalink

    În concluzie, este deschis de luni pana vineri 9-21, asa cum afirma d-nul Petre Popa sau este pân? duminica inclusiv, asa cum scrie în articol?

Comentariile sunt închise.