Bazinul de înot de la Petrila, gata de inaugurare

S e fac ultimele pregătiri pentru inaugurarea celui de al doilea bazin de înot didactic din Valea Jiului. Este vorba despre cel de la Petrila, care va fi gata să primească publicul în scurt timp. Deja se fac acolo ultimele pregătiri.

Bazinul de înot
didactic de la Petrila este gata, firma constructoare a umplut inclusiv piscina și a amenajat spațiul din jurul locației, așa că nu mai este foarte mult și va fi inaugurat.
„Eu sper ca, până la sfârșitul lunii, ori poate până în 15 octombrie, bazinul să fie funcțional, iar copiii și toți oamenii din Petrila să poată să se bucure de el. Am văzut că firma constructoare se apropie de final și chiar a comandat și firma de curățenie în interior. Probabil mai sunt lucrări la exterior, iar noi am asigurat alimentarea cu energie, apa și tot ce mai era nevoie”, a spus
Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.
47.970 de lei alocã edilii pentru realizarea branșamentelor, proiectul de construcție al bazinului fiind finanțat de Compania Națională de Investiții.
Bazinul a fost realizat dupã modelul celui de la Petroșani și este amplasat în imediata apropiere a Școlii nr 5 din localitate, școală situată în Cartierul 8 Martie.
Diana Mitrache