”Bãtrâne” abandonate pe strãzi

7Bãtrâne si uitate de proprietari. Nu este vorba de mame sau de bunici, ci de autoturismele care au fost abandonate pe domeniul public din municipiul Petrosani. 26 de autoturisme zac de perioade îndelungate fie prin parcãri, fie prin anumite zone ale municipiului fãrã sã fie miscate de cei care odatã le-au condus.

”Anul acesta au fost verificate 26 de autoturisme abandonate pe domeniul public la solicitarea cetãtenilor sau a SPADPP. Dintre acestea 12 au parcurs întreaga procedurã pentru cã este vorva despre o procedurã laborioasã de identificare, de somare a proprietarilor acestor autovehicule si au fost ridicate de cãtre proprietari de pe domeniul public si celelalte 14 sunt încã în interiorul procedurii”, a declarat Nicu Tascã, purtãtorul de cuvânt al Primãriei Petrosani.

În cazul în care proprietarii nu sunt identificati, ”bãtrânele” vor fi ridicate de pe domeniul public si valorificate de municipalitate. ”Este etapa urmãtoare, dar pânã în acest moment cei care le detin le-au ridicat singuri de pe domeniul public pentru a nu fi preluate de administratia publicã localã”, a mai precizat sursa citatã. În tot acest timp în care zeci de autoturisme zac în parcãri si ocupã locurile fãrã folos, municipalitatea încearcã sã creascã numãrul locurilor de parcare. ”În acest moment pe raza municipiului Petrosani sunt în lucru trei parcãri cu un numãr de 40 de locuri. Nu se stie în acest moment dacã se va continua amenajarea de parcãri pentru cã bugetul local are unele dificultãti financiare”, a mai spus Tascã. Proprietarii acestor autoturisme sunt rugati sã le mute de pe domeniul public, în caz contrar, dupã mai multe somatii acestia vor rãmâne fãrã aceste bunuri.

Monika BACIU

Un comentariu la „”Bãtrâne” abandonate pe strãzi

  • 21 august 2013 la 10:04
    Permalink

    si la blocul f6 din vulcan strada preparatie este o masina parcata pe zona verde de ani de zile,si nu o duce la fier vechi, nu stiu ce asteapta sa vuna cei de la garda de mediu sa o ridice

Comentariile sunt închise.