Bãtrânã tâlhãritã la Lupeni

O pensionarã de 82 de ani, din municipiul Lupeni, a ajuns la spital dupã ce a fost tâlhãritã pe stradã de un individ. Politistii sunt pe urma tâlharului.
Incidentul a avut loc duminicã, imediat dupã slujba de la bisericã, iar bãtrâna se îndrepta spre casã. A ajuns într-o zonã lãturalnicã a localitãtii, pe strada Viscoza, iar un individ a venit prin spatele ei si i-a smuls poseta de pe umãr în care avea actele si aproximativ 90 de lei.
Dupã ce a pus mâna pe geantã, bãrbatul s-a fãcut nevãzut printre blocurile din apropiere. Nu i-a pãsat cã din cauza lui pensionara s-a dezechilibrat si a cãzut atât de rãu încât nu s-a mai putut ridica de pe caldarâm.
Potrivit purtãtorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, politistii din Lupeni au un cerc de suspecti în acest caz si încearcã sã dea de urma tâlharului.  Totodatã,  anchetatorii au deschis un dosar penal si dupã ce-l vor prinde pe individ, îl vor cerceta pentru tâlhãrie calificatã. Imediat dupã ce a fost atacatã de tâlhar,  bãtrâna a fost dusã la Spitalul Municipal Lupeni unde a fost internatã la Ortopedie pentru o luxatie la umãr.
Maximilian Gânju