Avansează lucrările la noul bloc ANL din Lupeni

Lucrările au fost reluate la noul bloc ANL din municipiul Lupeni, odată cu încălzirea vremii. În anul 2018 s-a dat startul efectiv lucrărilor, iar acum acestea sunt realizate în proporție de peste 80%.
Constructorul a revenit pe șantier, iar acum se lucrează la partea de interior. Pentru autoritățile locale de la Lupeni este prioritară construirea de noi locuințe destinate tinerilor.
”Avem tineri care desfăşoară activităţi diverse, în industrie, în învăţământ, în sănătate, tineri care-şi întemeiază familii şi cărora trebuie să le oferim o locuinţă, pentru că sunt viitorul comunităţii noastre.
Noi, cei din administraţia publică locală suntem deschişi la problemele tinerilor şi mă bucur că vom putea oferi confortul necesar unei vieţi demne de secolul în care trăim și în cel de-al treilea bloc ANL. Amenajările exterioare ale blocului de locuinţe vor consta în amenajarea unei parcări situată în partea sudică a blocului ANL, realizarea unui trotuar pietonal şi a unui zid de sprijin prevăzut la bază cu o rigolă betonată, de asemenea va fi asigurată branşarea imobilului la reţeaua de alimentare cu apă rece şi canalizare, la reţeaua de energie electrică şi la gaze naturale”, a transmis primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.
Imobilul va cuprinde 45 de unităţi locative destinate tinerilor, respectiv 20 de garsoniere şi 25 apartamente cu două camere.
Monika BACIU