Au suplimentat panourile electorale

Pentru ca au fost prea mici si prea putine, panourile electorale au fost suplimentate. Asta s-a intamplat la Petrosani, in timp ce in alte orase curg sesizarile ca afisele sunt lipite peste tot.

La Petrosani, administratia publica a decis sa mai puna si alte panouri in fiecare din zonele destinate acestei activitati, tocmai pentru ca reprezentantii partidelor politice au sesizat ca nu au loc toate afisele. Primii care nu au fost de acord sunt cei de la PPDD, dar acum situatia a fost restabilita. “Administratia de la Petrosani a luat decizia de a suplimenta cu inca 5 panouri pe cele existente deja. Patru dintre ele au fost deja montate si mai este unul singur, pentru ca au fost sesizari ca spatiile sunt insuficiente”, a spus Nicu Tasca, purtator de cuvant Primariei Petrosani.

In municipiul Petrosani sunt doar cateva locuri in care este permis afisajul electoral si in afara acestora este interzisa afisarea candidatilor. In plus, politistii hunedoreni au tras un semnal de alarma cu privire la locurile de afisaj si spun ca cine nu respecta legea va fi amendat.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Au suplimentat panourile electorale

 • 16 mai 2012 la 04:37
  Permalink

  Dorina si Vasile Plescan sunt oameni de treaba dar nu fiul lor,de Vochitoiu si Raj Tunaru pot sa spun ca sunt doi indivizi care nu merita macar salutati (profitor si puscarias rrom).

 • 16 mai 2012 la 15:44
  Permalink

  „cetatenii” de Vasile Plescan de ce nu zici nimic,de exemplu ca lua bani de la unii si altii care vroiau sa obtina un atestat auto.asta o invatat de la Dorina care la randul ei a invatat de la cei care conduc urbea noastra.adica.. (PDL)
  si acuma dorina e mare candidata din partea oligofrenului de la PP-DD

Comentariile sunt închise.