Au scãpat fãrã zgârieturi dintr-un groaznic accident rutier

Centura de sigurantã le-a salvat viata spun salvatorii care au intervenit la teribilul accident rutier. O mamã si doi copilasi au scãpat fãrã cea mai micã zgârieturã pentru cã femeia a fost responsabilã.
Doi copii si mama acestora au fost salvati de pompieri dupã ce masina în care se aflau a cãzut într-o râpã adâncã de la marginea Devei. Centurile de sigurantã le-a salvat viata spun pompierii.
”Salvatorii au descoperit în autoturismul rãsturnat pe plafon, într-o râpã adâncã de aproape 10 metri, doi copii si mama acestora. Un bebelus de 6 luni era prins în scaunul auto pentru copii, tip scoicã, în timp ce un alt copil de 14 ani si mama erau pozitionati cu capul în jos pe scaune, asigurati cu centurile de sigurantã.
Pompierii au început evaluarea victimelor accidentului concomitent cu punerea autoturismului într-o pozitie de sigurantã si decuplarea bornelor bateriei pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu. În ciuda rostogolirii repetate a autoturismului pe panta abruptã nimeni nu a fost încarcerat. Pompierii salvatori au reusit extragerea în sigurantã a celor doi copii si a mamei din autoturism si au constatat cu surprindere cã nu prezentau nici mãcar o zgârieturã”, spun reprezentantii ISU Hunedoara.
Maximilian Gânju