Atenție! Circulația se închide pe o stradă din Petrila

Circulația rutieră va fi afectată în orașul Petrila, chiar în zona centrală a orașului. Decizia a fost luată de poliția rutieră, din cauză că în zonă au loc, de luni, lucrări la rețeaua de apă și canalizare. Restricția va fi valabilă 3 zile.

Între 20 și 23 septembrie, circulația mașinilor pe un anumit tronson din Petrila este întreruptă. Sunt executate în zonă lucrări de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014- 2020”. Așa că luni, 20 septembrie, traficul va avea de suferit. „Având în vedere lucrările de reabilitare a rețelelor din orașul Petrila, în data de 20, 21 și 22 septembrie, vor avea loc retricții pe strada 22 Decembrie, intersecție cu Rândunicii, și 22 Decembrie, interecție cu Popicăriei. Sunt necesare două traversări. Există avize pentru cele două lucrări și un management de trafic aprobat de Poliția orașului Petrila și există, de asemenea, acces, pentru locuitorii din acest loc, prin alte zone”, a precizat Florin Ciucur, șef la Departa­men­tul Exploatare din cadrul Apa Serv Valea Jiului.
Potrivit unui
comunicat remis presei de SC Apa Serv Valea Jiului, în 20 septembrie, traficul este afectat în intervalul orar 7.30 – 18.00, pe
strada 22 Decembrie
transon ( intrare garaj către Bl.4); în 21 septembrie, în intervalul orar 7.30 – 18.00, pe strada 22 Decembrie ( intersectie cu strada Randunicii); iar în 22 septembroe, în intervalul orar 7.30 – 18.00, pe strada 22 Decembrie
(intersecție Popicărie).
„Se înlocuiește total rețeaua de distribuție a apei potabile, care derevește Cartierul 22 Decembrie, locuitorii de pe trda Rândunicii și strada Vulturului”, mai spune Florin Ciucur.
Luni, marți și
miercuri, traficul este restricționat de dimineață, până la orele 18,00, când va fi reluat.
Diana Mitrache