Asteaptã conectarea la sursã a telegondolei

Telegondola din Straja încã nu a pornit la primul drum. Se asteaptã în continuare bransarea la sistemul de alimentare al energiei electrice si totul depinde acum de responsabilii de la ENEL.

Telegondola din Straja asteaptã conectarea la sistemul de alimentare cu energie electricã. Asta pentru cã, pânã acum, nu a fost posibil un astfel de bransament. Instalatia ar trebui racordatã la un alt fel de sistem de alimentare, care pânã acum nu a existat si nici nu a fost montat, dar autoritãtile locale spun cã e vorba doar de câteva zile si nu va fi afectat sezonul de schi în nici un fel. „În acest moment, lucrãrile de montare a instalatiei sunt finalizate. Mai trebuie doar bransamentul la sistemul de energie electricã. Va trebui sã facem în asa fel încât sã securizãm si linia de electricitate pentru a nu fi nici un impediment. Avem o instalatie care consumã mult si e de mare putere si tocmai de aceea a durat mai mult”, a declarat Cristian Resmeritã, deputat în colegiul de Vest al Vãii Jiului.

Cei din Lupeni spun cã investitia va aduce bani si va crea locuri de muncã la Lupeni, iar asta e foarte important. „Eu vã spun cã e un proiect extraordinar la Lupeni care reuseste sã creeze aproape 1.000 de locuri de muncã. Nu neapãrat la telegondolã, ci cu ceea ce se întâmplã aici, în masivul Straja si în Pasul Vãlcan, unde încã se învesteste si unde se vor crea locuri de cazare noi si implicit locuri de muncã”, a mai adãugat Resmeritã.

Statiunea Straja este una dintre cele mai importante din Valea Jiului si cea mai dezvoltatã, iar responsabilii din Ministerul Dezvoltãrii si Turismului au dat asigurãri cã finantarea nu va fi opritã.

Diana Mitrache

 

2 comentarii la „Asteaptã conectarea la sursã a telegondolei

  • 5 noiembrie 2012 la 05:45
    Permalink

    Locuri de munca pe 500 RON/luna timp de 12 ore/zi.Multumim de oferta.

  • 5 noiembrie 2012 la 08:50
    Permalink

    mergeti la cabana lui resmerita sa luati locuri de munca, multe, multe, multe…

Comentariile sunt închise.