Asfaltãri cu iz electoral

Veste bunã pentru soferi! Prima jumãtate a centurii ocolitoare a municipiului Petrosani, cea dinspre Defileu, intrã în reabilitare. Odatã stabilit constructorul, lucrãrile vor putea începe.

Vremea s-a îmbunãtãtit, este primãvarã în toatã regula iar asta înseamnã cã nimic nu mai împiedicã începerea lucrãrilor de reabilitare si modernizare pe jumãtatea centurii ocolitoare a municipiului Petrosani, ce a fost cuprinsã în buget anul acesta. Toatã partea birocraticã ce a fost necesarã s-a realizat si chiar s-a intrat în procedurã de licitatie lucru ce înseamnã cã, odatã stabilit constructorul, lucrãrile vor fi demarate.

”Suntem deja în procedurã de licitatie, toatã documentatia a fost finalizatã, în cel mai scurt timp, dacã nu sunt alte contestatii sau alte chestiuni procedurale, vom afla câstigãtorul acestei lucrãri si în cel mai scurt timp vom intra în teren. E vorba de tronsonul cuprins între sensul giratoriu cu avion si benzinãriile din zona Aeroport”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi – Primarul Municipiului Petrosani Portiunea de drum, un adevãrat calvar pentru soferi va fi reabilitatã dupã ce ani buni nu s-a putut face acest lucru deoarece întreaga centurã este în administrarea CNADNR. Constrânsi de starea deplorabilã, administratia publicã localã în parteneriat cu Consiliul Judetean Hunedoara au reusit sã obtinã aviz si chiar sã gãseascã fonduri pentru ca mãcar aceastã jumãtate sã fie asfaltatã în totalite.

”E o investitie finantatã de Consiliul Judetean Hunedoara în asociere cu Primãria municipiului Petrosani, dar care se aflã sub tutela municipalitãtii. Mã intereseazã subiectul acesta si de aceea am o corespondentã continuã cu primarul Tiberiu Iacob Ridzi, astfel încât sperãm ca la finalul lunii aprilie sã avem un rezultat, sã avem un constructor si din luna mai deja sã circulãm pe un asfalt de calitate în municipiul Petrosani”, a declarat Adrian David, Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara.Valoarea totalã a investitiei este împãrtitã la jumãtate între Consiliul Judetean Hunedoara si administratia publicã din Petrosani, asa cã fiecare parte are de pus circa 10 miliarde de lei vechi.

Adina Pãduraru

Un comentariu la „Asfaltãri cu iz electoral

  • 4 aprilie 2016 la 01:03
    Permalink

    nu, nu este adevarat. domnilor chiar le pasa de noi. de ce sunteti rai? :))

Comentariile sunt închise.