Asfalt si canalizare în cartierul Stefan

Primarul din Lupeni, Lucian Resmeritã anuntã cã va asfalta tot Cartierul Stefan, în timp ce angajatii Apa Serv spun cã sunt gata sã intervinã pentru a finaliza sistemul de canalizare ce reprezintã acum un real pericol ecologic.
Practic, apa din fosele prost gestionate se prelinge prin rigolele de scurgere, în jos, pe deal, spre centrul orasului, iar solutia este cã aceste lucrãri sã înceapã cât mai repede, mai ales cã sunt avansate demersurile în acest sens.
„Avem probleme cu canalizarea. Ea nu existã practic, si tot acel cartier de case are bazine care curg pe rigola drumului, de acolo, curge pe deal si reprezentantii UE, chiar ei au vãzut asta la fata locului. În proiectul actual este prinsã lucrarea, iar aceasta se va desfãsura undeva în primãvarã, dacã nu avem contestatii la atribuirea contractului”, a spus Cristian Ionicã, manager  SC Apa Serv .  Primarul Lucian Resmeritã, însã, a reusit sã aducã bani mai multi pentru acest drum si acum spune cã el va fi reabilitat în scurt timp, pe toatã suprafata sa. „De 3 luni de zile lucrãm la rigole. Ele se fac si pe partea stângã si pe dreapta, asa încât sã curgã apã. Vom face în asa fel încât sã asfaltãm tot drumul din Stefan. Nu doar de la strada 8, asa cum am promis initial, inclusiv o curbã cu gropi mari, din beton”, a precizat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.  Primarul spune cã se apucã de lucru într-o lunã si cã a adus, pentru acest drum, suma de  150.000 de lei , în plus, fatã de banii care erau alocati initial pentru lucrãri, asa încât, va  începe constructia drumului în zonele cu prioritate.
Diana Mitrache