Artera din Defileul Jiului, marcatã înainte de zãpadã

Soferii care tranziteazã DN 66, între Petrosani si Târgu Jiu, vor merge pe sosea la standarde europene.  Este pentru prima datã când se întâmplã asta în Defileul Jiului, dupã ani de zile în care drumarii au pus restrictii si au creat un adevãrat calvar în traficul de pe aceastã arterã, ce a fost reabilitatã. Acum seful districtului a promis în Valea Jiului cã drumul  va avea delimitãrile  necesare, asa încât  traficul din aceastã iarnã sã se desfãsoare absolut normal.
„Pe DN 66 în Defileul Jiului, suntem undeva la 85% cu lucrãrile. Am dat ordinul sã înceapã si marcajele rutiere, le-am spus cã vreau urgent marcaje pe acel tronson de drum. Nu intrãm în sezonul rece cu ceatã si zãpadã, fãrã marcaj rutier. Tin foarte mult la siguranta traficului”, a spus Bogdan Bratu, director  Districtul Drumuri Nationale Regionala Craiova .  Artera din Defileul Jiului este reabilitatã si lucrãrile sunt aproape de finalizare. Aceasta va fi prima iarnã din ultimii ani în care se va circula pe asfalt proaspãt turnat si în primãvarã, lucrãrile vor fi reluate în zona Lainici.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Artera din Defileul Jiului, marcatã înainte de zãpadã

  • 24 octombrie 2017 la 18:57
    Permalink

    Felicitari !

  • 25 octombrie 2017 la 19:39
    Permalink

    Mai ,,Cetateni”,esti dus cu pluta? Felicitari pentru ce?Pentru ca un drum national,intr-o tara membra a U.E. este asfaltat si marcat?Pai nu e absolut normal sa fie asa?Tu,daca ,de ex.,daca iti zugravesti apartamentul,meriti felicitari sau e ceva firesc?

Comentariile sunt închise.