Armata a dat onorul, la Vulcan

Mai multi militari în rezervã si retragere, ca si membri ai Cultului Eroilor din zona Vãii Jiului au depus coroane de flori la monumetele închinate armatei, care se aflã în Vulcan, în Pasul Vâlcan si în Defileul Jiului.
Îmbrãcati în uniforme militare, primul popas l-au fãcut la Monumentul Eroului necunoscut de la Vulcan. Ceremonia a fost scurtã si, dupã ce s-a intonat Imnul,  militarii au depus o coroanã de flori.
„Suntem în Parcul Teodora Lucaciu, la statuia Eroului necunoscut si de Ziua Armatei, ofiterii în retragere si rezervã sunt prezenti la aceste manifestãri. Vrem sã fim astfel alãturi de eroii neamului”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, care a si organizat singurele manifestãri dedicate acestei zile importante în toatã Valea Jiului. Militarii au depus coroane de flori si în Pasul Vâlcan, ca si la Monumentul Generalului Dragalina, din Defileul Jiului.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Armata a dat onorul, la Vulcan

  • 30 octombrie 2017 la 03:42
    Permalink

    Din plutonier, direct colonel. Colonelul Izmana este intr-o permanenta campanie electorala.Dar si mosnegii in uniforme militare si cu pensii speciale sunt jalnici.

Comentariile sunt închise.