Arestat pentru cã si-a abuzat sexual sora

Tânãrul de 16 ani, din Vulcan, si-a suspus sora mai micã cu 6 ani la perversiuni sexuale. A obligat-o sã întretinã raporturi sexuale anale cu ea au aflat anchetatorii.
Adolescentul a contestat decizia judecãtorului de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Petrosani. Minorul suspectat de viol fusese retinut de politisti pe bazã de ordonantã de retinere pentru 24 de ore, iar dupã ce a fost audiat de procurori, luni seara s-a cerut arestarea sa  preventivã.
”Admite propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani (…), dispune arestarea preventivã a inculpatului T.A.S. sub aspectul sãvârsirii infractiunii de viol (…) pe o perioadã de 30 de zile, începând cu data de 26.08.2019 si pânã la data de 24.09.2019, inclusiv. În temeiul art. 230 alin. (1), (2), (3) si (4) Cod procedurã penalã,  dispune emiterea, de îndatã, fatã de inculpat a mandatului de arestare preventivã pe o perioadã de 30 zile”, se aratã pe portalul de justitie. Anchetatorii au aflat de la copilã chinul prin care a trecut, dupã ce a fost dusã într-o anexã si abuzatã.  Adolescentul, T. Adrian Stefan, avea probleme de comportament însã nu figureazã cu antecedente penale. Sâmbãtã seara si-a abuzat sora iar mama copilei a anuntat politia dupã ce a aflat grozãvia. Minora are nevoie de consiliere psihologicã pentru a trece peste traumã si va fi ajutatã de specialistii Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului Hunedoara.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Arestat pentru cã si-a abuzat sexual sora

 • 28 august 2019 la 18:33
  Permalink

  Daca asta si-a abuzat sexual SORA, sa va ganditi ce ar face altor fete…
  Daca cerem reintroducerea pedepsei capitale este indecent in raport cu astfel de monstrii ai speciei umane???
  S-au poate ca detentia pe viata, redusa la 25 de ani, cu posibiltatea eliberarii conditionate dupa vreo 7-8 ani pe motiv de buna purtare este ceea ce ne multumeste ca societate!? De fapt ..o poarta spre alte violuri si samavolnicii la adresa altor fete!
  Asta vrem???

Comentariile sunt închise.