Arest la domiciliu pentru violatorul din Petrila

Tânãrul care si-a sechestrat, bãtut si violat iubita a scãpat de arestul IPJ Hunedoara, magistratii din Petrosani considerând cã poate fi judecat în stare de arest la domiciliu. Parchetul a contestat solutie judecãtorilor si decizia definitivã urmeazã a fi luatã de Tribunalul Hunedoara.

Daniel Ioan Duma (27 de ani) poate fi judecat pentru viol si din semi-libertate, magistratii considerând cã arestul la domiciliu este o mãsurã suficient de restrictivã.

Individul are obligatia de a nu pãrãsi, fãrã permisiunea judecãtorului de camerã preliminarã, domiciliul, sã nu ia legãtura cu victima sa, adolescenta de 17 ani din Rovinari, dar si cu o serie de martori. Duma n-a iesit încã din celula de arest a IPJ Hunedoara, dat fiind faptul cã efectul mandatului de arestare preventivã va înceta numai dupã ce solutia va fi definitivã. Procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani au fãcut contestatie si ultimul cuvânt îl vor avea judecãtorii Tribunalului Hunedoara. Ioan Daniel Duma este acuzat cã si-a maltratat iubita, o minorã în vârstã de 17 ani din Rovinari.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „Arest la domiciliu pentru violatorul din Petrila

  • 24 mai 2016 la 21:51
    Permalink

    dobitocule, ca stiu ca citesti articolul asta, vai de curul tau la parnaie. o sa iei mult la poponeata, si nu numai. nu ti-e rusine ma prostule sa-ti bati joc de fata aia? pai cum sa te vrea ma? tu nu vezi ce fatza de pepene refuzat ai ma?

Comentariile sunt închise.