ApaServ Valea Jiului, în fruntea societãtilor de profil

ApaServ Valea Jiului se aflã în fruntea societãtilor de profil din tarã. Investitiile cifrate la zeci de milioane de euro pleaseazã societatea de apã din Valea Jiului pe prima pozitie a firmelor de acest gen din tarã.

Vicepremierul României, Vasile Dîncu, laudã societatea ApaServ Valea Jiului. Societatea de apã se aflã în topul cu cele mai multe investitii realizate.

“Este un proiect pe POIM pe care îl gestioneazã cei care se ocupã cu alimentarea cu apã. Este unul dintre cele mai bune proiecte din tarã, ruleazã, va merge si în viitor”, a declarat Vasile Dîncu, vicepremierul României, în urmã cu câteva sãptãmâni. La toate întâlnirile de profil, ApaServ Valea Jiului este mereu datã ca exemplu de bune practici. În ultimii ani au fost investite zeci de milioane de euro în retelele de apã si canal din Valea Jiului.

Monika BACIU

Un comentariu la „ApaServ Valea Jiului, în fruntea societãtilor de profil

  • 2 august 2016 la 09:04
    Permalink

    apa pura de munte costuri minime de purificare si aducerea apei la robinet pentru ce atata laude pentru cea mai scumpa apa din tara? macar de ar avea avram si sleahta de pupatorii de papuci vreo 5 mc de apa in sufragerie

Comentariile sunt închise.