Apa Serv Valea Jiului, model al operatorilor de apã din ARA pe accesarea de fonduri europene

Operatorul de apã si canal din Sibiu a organizat, la finalul acestei sãptãmâni, o întalnire de lucru a Comiterului Teritorial Olt-Jiu din cadrul Asociatiei Române a Apei, la care au participat directori ai companiilor de apã si canal, reprezentanti ai bazinelor hidrografice din cadrul Apelor Romane, precum si reprezentanti ai Ministerului Fondurilor Europene.
În cadrul sedintelor de lucru ale Comiterului Teritorial Olt-Jiu din cadrul Asociatiei Române a Apei au fost abordate o serie de probleme pe ordinea de zi cum ar fi: gestionarea proiectelor fazate derulate prin POS Mediu, strategii privind colectarea si depozitarea nãmolurilor rezultate din statiile de epurare, stadiul proiectelor finantate prin POIM, dar si alte aspecte de naturã administrativã.
Echipa managerialã a Apa Serv Valea Jiului a participat la acest eveniment, delegatia fiind condusã de directorul general Avram Costel. Delegatiei Apa Serv i-a revenit, în cadrul dezbaterilor, ”misiunea” de a împartasi din experienta de ”pionierat” a Proiectului Operational de Infrastructurã Mare, Apa Serv Valea Jiului fiind primul operator din Romania care a accesat finantarea Europeanã din perioada de implementare 2014-2020. De asemenea, Apa Serv este singurul operator din tarã care se aflã în perioada de publicare a anunturilor de atribuire a contractelor de lucrãri pe infrastuctura de apã si canalizare pentru aceasta etapã de implementare.
Subiectele strategice abordate la sedintele de lucru desfãsurate în cele douã zile, aduc pentru locuitorii din Valea Jiului o garantie în plus pentru investitiile majore care se vor derula in urmãtoarea perioadã, dar si pentru stabilitatea Operatorului Regional de apã si canalizare din aceastã  zonã.
Birou Presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani

Un comentariu la „Apa Serv Valea Jiului, model al operatorilor de apã din ARA pe accesarea de fonduri europene

  • 1 octombrie 2017 la 22:49
    Permalink

    Foarte…..frumos! Laudati-l in continuare pe Avram, ca voi gazetarii tot va alegeti cu ceva de la el,…. un mic, o bere, nu-i asa? In timp ce , noi prostii, adica locuitorii Vaii Jiului, platim apa la unul dintre cele mai mari tarife din tara si asta in conditiile in care apa vine in cea mai mare parte prin cadere libera, gravitational si nu necesita pompare!

Comentariile sunt închise.