Actualitate

APA SERV pune la dispozitia clientilor sãi un nou serviciu bancar de platã a facturilor

Preocupãrile operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului în ceea ce priveste extinderea si modernizarea sistemelor de platã a facturilor pentru consum sunt orientate în asa fel încât ele sã rãspundã dorintei clientilor de a avea acces la cât mai multe solutii alternative de platã, inclusiv la utilizarea serviciilor electronice si bancare.
În acest context, începând cu luna septembrie 2017, Apa Serv Valea Jiului pune la dispozitia clientilor sãi, un nou sistem pentru plata facturilor reprezentând serviciile de apã si canalizare. Acesta este unul modern, de tip electronic banking, derulat prin intermediul Bãncii Comerciale Române. ”Serviciul e-BCR este disponibil în toate sucursalele BCR din Valea Jiului si nu implicã costuri suplimentare pentru clientii nostri”, spune ec. Roxana Benke, sef Departament Economic al Apa Serv Valea Jiului.
Mai pe întelesul tuturor, noul serviciu de platã, intitulat e-BCR reprezintã plata prin ”roboteii” care se gãsesc în toate unitãtile BCR. ”Practic, pentru efectuarea plãtii, clientul are nevoie doar de factura fiscalã emisã de Apa Serv Valea Jiului si de contravaloarea, în numerar sau pe card, a acesteia. Clientilor nu li se percepe comision pentru plata efectuatã la aceste aparate ale BCR, toate costurile implicate de acest sistem fiind suportate de societatea noastrã”, explicã Roxana Benke.
În prezent, Apa Serv Valea Jiului pune la dispozitia clientilor sãi mai multe modalitãti de platã a facturilor, dupã cum urmeazã:
– Încasarea directã, prin centrele de încasãri disponibile în toate orasele din Valea Jiului;
– Încasarea cu cardul, prin intermediul aparatelor POS amplasate la centrele de încasãri ale societãtii;
– Încasarea prin serviciile PayPoint si Mobile Distribution, prin terminalele POS de la comerciantii parteneri din Valea Jiului;
– Încasarea cu numerar la casieriile agentiilor Piraeus Bank;
– Încasarea prin sistemul de platã online, cu cardul, pentru abonatii care au cont creat pe site-ul Apa Serv.
– Încasarea prin electronic banking (”roboteii” BCR pentru plãti cu numerar sau card), prin sucursalele BCR din orasele Petrila, Petrosani, Vulcan, Lupeni si Uricani.
”Cãutãm în permanentã sã rãspundem si din acest punct de vedere, al extinderii modalitãtilor de platã a facturilor, inclusiv prin utilizarea mijloacelor moderne de platã, sã rãspundem asteptãrilor clientilor nostri. Le multumim totodatã celor care au înteles cã apa este un serviciu care trebuie achitat la timp, ca orice alt serviciu de utilitate publicã, iar acest tip de relatie face posibil ca Apa Serv Valea Jiului sã fie astãzi o societate comercialã cu capital de stat model, care înregistreazã profit din activitate si care poate astfel sã deruleze investitii necesare în modernizarea sistemului de alimentare cu apã si canalizare în toate localitãtile Vãii Jiului, la nivelul cerintelor europene si al asteptãrilor beneficiarilor nostri”, apreciazã Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
Birou Presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani

One thought on “APA SERV pune la dispozitia clientilor sãi un nou serviciu bancar de platã a facturilor

  • Chiar nu se poate ca in fiecare saptamana sa nu „intoxicati” si sa nu „aburiti” cititorii, voi ziaristii de la Cronica VJ, cu aventurile traseistului politic Avram? De ce i-ar interesa pe locuitorii Vaii Jiului cum platesc factura la apa, daca ei platesc apa la unul dintre cele mai mari tarife din tara!

Comentariile sunt închise.