Apa Serv le-a adus, celor de la Petrila, vestea cã primesc dividende

Societatea de distributie a apei potabile din Valea Jiului a iesit pe plus, motiv pentru care, din dividende, le dã actionarilor posibilitatea sã facã investitii.

Prezent în cadrul sedintei Consiliului Local de la Petrila, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, le-a spus consilierilor din estul Vãii Jiului ce ar putea face cu banii si despre ce sume este vorba.

„Orasul Petrila va primi în jur de 74.000 de lei ca dividende. Acest profit se vireazã actionarului, iar în 5 zile, actionarul trebuie sã îl foloseascã pentru dezvoltarea si întretinerea retelelor pe care le are în administrare. Am avut o discutie cu primarul si viceprimarul orasului Petrila si trebuie sã vedem exact ce vom face cu acesti bani, ca sã îi investim în orasul Petrila”, a spus Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.

Suma totalã a profitului Apa Serv se ridicã la 2,4 milioane de lei, iar jumãtate se împarte cu actionarii. Municipiului Petrosani, spre exemplu, îi revine, din dividende, suma de 240.000 de lei, bani din care sunt discutii sã fie realizate sistemele de canalizare din Cartierul Aeroport, din zona inundabilã. Petrila va primi aproximativ 74.000 de lei, iar administratia are în plan sã reabiliteze sistemul de canalizare pe o stradã.

„Trebuie sã apreciez faptul cã, de la preluarea mandatului ne-ati sprijinit, mai ales când am avut probleme deosebite si aici mã refer la inundatii, în iarnã cu zãpezile, acum cu investitiile. Apreciez colaborarea si ori de câte ori ne solicitati sprijinul, îl vom da”, a adãugat Vasile Jurca, primarul din Petrila.

Dividendele se împart între toate administratiile din Valea Jiului si Consiliul Judetean Hunedoara, care, tot în calitate de actionar al SC Apa Serv, urmeazã sã primeascã 650.000 de lei, bani cu care ar putea sã aducã îmbunãtãtiri în statiile de tratare a apelor, sau în retelele magistrale de apã din Valea Jiului. Conducerea Apa Serv participã la toate sedintele de consiliu, unde le prezintã consilierilor situatia exactã si stabileste investitiile viitoare.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Apa Serv le-a adus, celor de la Petrila, vestea cã primesc dividende

 • 26 ianuarie 2017 la 20:20
  Permalink

  Vrem sa se ieftineasca apa in valea jiului !!!

 • 26 ianuarie 2017 la 23:23
  Permalink

  Sunt populisme si „praf in ochii” oamenilor la acest individ Avram, el se teme ca va fi schimbat cu un om de-al PSD-ului si incearca sa demonstreze ce manager grozav este el! Adevarul este ca acest Avram pentru cetateanul de rand n-a stiut niciodata decat sa scumpeasca apa si sa „taie” apa la oameni.

 • 27 ianuarie 2017 la 08:29
  Permalink

  Va rog domnule Avram sa ne spuneti cine v-a plati cantitatea uriasa de apa care se pierde in acest moment in zona de agrement Bradet. Ghetarul care s-a format a atins dimensiuni incredibile.

Comentariile sunt închise.