Eveniment

Apa Serv, la Forumul Regional „Dunăre- Europa de Est

”Reprezentanți din conducerea societății care gestionează sistemul de alimentare cu apă și cel al canalizării în sudul județului Hunedoara se află la cel mai important forum dedicat apei. La Sibiu are loc Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est”.

Conducerea Apa Serv Valea Jiului împreună cu specialiști din cadrul firmei, ingineri și economiști, au fost prezenți zilele acestea la Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” din Sibiu.
Evenimentul constituie cea mai importantă manifestare profesională din România dedicată apei.
Deschiderea oficială i-a avut ca invitați pe Marcel Boloș, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Roxana Mânzatu, Secretar de Stat în Cancelaria Primului Ministru, Dan Ștefan Chiru, Secretar de Stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Astrid Fodor, alături de alte oficialități dar și specialiști din cadrul Asociației Internaționale a Apei, Asociației Germane a Apei și Federației Europene a Asociațiilor Naționale de Apă.
Aici au fost prezentate celor din domeniu soluții și tehnologii noi, apilcabile în proiectele de îmbunătățire a sistemelor de alimentare cu apă sau a canalizării.
Diana Mitrache