Apa Serv dã dividende, cã are profit

Firma care distribuie apa si gestioneazã sistemul de canalizare din Valea Jiului a încheiat anul pe profit si are încasãri-recod în ianuarie, asa încât, acum dã dividende.

Primul dintre beneficiari a fost Consiliul Local Vulcan, în plenul cãruia Costel Avram, directorul general SC Apa Serv a participat joi si le-a explicat consilierilor cã au bani în plus pentru investitii.

Suma totalã se ridicã la 2,4 milioane de lei, iar jumãtate se împarte cu actionarii.  „Am luat decizia de a merge în Consiliile locale si în Consiliul Judetean Hunedoara, pentru a prezenta bilantul activitãtii din 2016. Pentru prima oarã, vom distribui actionarilor nostri si dividende din profitul Apa Serv, bani care, potrivit legii, se  vor întoarce în realizarea unor noi investitii în modernizarea retelelor de apã, în toate localitãtile Vãii Jiului”, a spus Costel Avram, director general la Apa Serv Valea Jiului. Municipiului Petrosani, spre exemplu, îi revine, din dividende, suma de 240.000 de lei, bani din care sunt discutii sã fie realizate sistemele de canalizare din Cartierul Aeroport, din zona inundabilã. Petrila va primi aproximativ 70.000  de lei, iar administratia are în plan sã reabiliteze sistemul de canalizare pe o stradã, în timp ce Consiliul Judtean Hunedoara urmeazã sã primeascã 650.000 de lei, bani cu care ar putea sã aducã îmbunãtãtiri în statiile de tratare a apelor, sau în retelele magistrale de apã din Valea Jiului.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Apa Serv dã dividende, cã are profit

  • 19 ianuarie 2017 la 20:14
    Permalink

    Se va ieftini apa ???

Comentariile sunt închise.