Antrenamente intense pentru ”Parângul Night Challenge”

Unul dintre cei mai titrati sportivi de alergare montanã si schi de turã din România vine sã doboare recordul de turã si sã ”înhate” bonusul generos oferit de organizatori. ”Parângul Night Challenge” va avea la start peste 100 de participanti.
Competitia extremã derulatã la mijlocul acestei luni în Statiunea Turisticã Parâng aduce nume importante din alergarea montanã si schiul de turã din România, iar organizatorul deja mizeazã pe participarea a o sutã de concurenti.
Maratonul ce se desfãsoarã la lumina fãcliilor este organizat de temerarul Avram Iancu si a ajuns la editia cu numãrul cinci. ”La start se va alinia si detinãtorul recordului de turã, nimeni altul decât Andrei Preda. Un sportiv de talie internationalã si component al lotului olimpic al României la schi de turã. El este detinãtorul recordului de turã la ”Parângul Night Challenge”, si ne-a anuntat cã vrea sã-si batã recordul si sã ia bonusul oferit de noi. Avem nume importante pe lista celor care se aliniazã la start”, ne-a declarat Avram Iancu. Bibliotecarul din Petrosani a fãcut deja un antrenament oficial cu nouã concurenti si se pregãteste intens pentru a câstiga editia cu numãrul cinci a ” Parângul Night Challenge”. Conform traditiei si aceastã editie aniversarã se va desfãsura în penultimul weekend  din luna februarie, 17 februarie 2018. Competitia extremã se deruleazã pe timp de noapte, la lumina lanternelor, iar acest lucru o face si mai spectaculoasã atât pentru participanti cât si pentru suporteri.
Totodatã, sportivii vor avea parte si de o serie de surprize, iar toti cei care au fost prezentila toate cele patru editii precedente beneficiazã de înscriere gratuitã, a explicat temerarul Avram Iancu.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Antrenamente intense pentru ”Parângul Night Challenge”

  • 1 februarie 2018 la 19:54
    Permalink

    Super frumos in Parang !!!

Comentariile sunt închise.