Angela Stoica, înlocuitã vineri. Noul viceprimar Merisanu?

Posturile rãmase vacante dupã ce Angela Stoica a renuntat la functia de viceprimar la municipiului Vulcan vor fi ocupate vineri. Consilierii locali de la Vulcan au fost convocati în 26 octombrie la o sedintã de consiliu în care urmeazã sã fie votate douã proiecte de hotãrâre în acest sens.

Primul, initiat de primarul Gheorghe Ile de la Vulcan, vizeazã vacantarea postului de consilier, dupã demisia Angelei Stoica. Locul sãu în consiliul local de la Vulcan i-a fost propus doamnei Malvina Socaci, cea care este director al Colegiului Tehnic Mihai Viteazul din Vulcan si prima pe lista PSD.

La punctul 3, consilierii locali sunt invitati sã propunã si sã voteze un nou viceprimar. Aici numele vehiculat pentru functia de viceprimar este Cristi Merisanu (PSD), dar rãmâne de vãzut dacã acesta va fi validat de Consiliul Local. Pânã vineri se mai pot face nominalizãri si situatia sã se schimbe, cã doar vorbim de Vulcan unde totul e posibil…

Angela Stoica a demisionat din PSD si din functiile publice pe care le detinea la Vulcan la începutul lunii octombrie, dupã ce a fost implicatã, timp de mai multe luni, într-un scandal legat de copiii sãi.

Diana Mitrache

 

Un comentariu la „Angela Stoica, înlocuitã vineri. Noul viceprimar Merisanu?

  • 24 octombrie 2012 la 20:40
    Permalink

    cea mai corecta alegere,felicitari Vulcan

Comentariile sunt închise.