Angajatul lunii Decembrie la Apa Serv

Conducerea Apa Serv Valea Jiului a decis ca, începând cu luna noiembrie a anului 2016, pentru stimularea implicãrii salariatilor în activitãtile specifice din cadrul operatorului regional de apã si canalizare, dar si pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat, sã fie instituit un premiu special acordat ”Angajatului lunii”.

”În obtinerea rezultatelor pe care Apa Serv Valea Jiului le-a înregistrat în ultimii ani, un rol determinant l-au avut salariatii firmei. De la cel mai mic muncitor si pânã la nivel de director, angajatii nostri au demonstrat cã atunci când vrei cu adevãrat sã-ti faci datoria la locul de muncã, munca de echipã se transformã în rezultate meritorii pentru întreaga firmã si, ceea ce ne multumeste mai mult, în cresterea calitãtii serviciilor pe care le oferim abonatilor nostri. Tot pentru a impulsiona mentinerea acestui trend dar si pentru a pãstra stacheta activitãtii salariatilor Apa Serv la aceleasi cote de interes ridicat, am decis sã insituim acest premiu special, menit sã recompenseze în fiecare lunã cei mai activi dintre angajatii nostri. Vorbim despre un premiu care poate aduce oricãrui angajat al Apa Serv nu doar atentia cuvenitã pentru munca prestatã, ci si evidentierea publicã a acestuia, dar si o primã semnificativã la salariul pentru luna în care a fost evidentiat”, spune Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

Echipa managerialã a operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului a analizat rapoartele de activitate al angajatilor firmei din luna decembrie 2016 si a decis sã acorde Premiul ”Angajatul lunii Decembrie” pentru trei dintre angajatii societatii si anume doamnei Mariana Hategan – operator calcul la Centrul de Încasãri Petrila ,  doamnei Monica Dregan  –  sef serviciu Aprovizionare si Achizitii Publice si domnului Claudiu Popa – instalator în cadrul Sectiei Apã-Canal.

Acestia împart titlul de ”Angajat al lunii decembrie”, al doilea premiu de acest fel instituit de Apa Serv Valea Jiului. Celor trei angajati, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomã prin care sã le fie evidentiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum si o primã în bani.

Birou Presã S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petrosani

Un comentariu la „Angajatul lunii Decembrie la Apa Serv

  • 10 ianuarie 2017 la 09:31
    Permalink

    pe cine intereseaza ce diplome imparte avram intre salariati? a l doare n spit de salariati pulicitatea conteaza apropo pe cand premiul ‘cacanarul de aur’ ?

Comentariile sunt închise.