Angajatii SPLAS împãrteau alimente, Politia amenzi!

Scandal la distribuirea alimentelor europene. O femeie care beneficiazã de alimentele europene îi acuzã pe reprezentantii Serviciului Local de Asistentã Socialã de faptul cã au agresat-o în timp ce stãtea la rând pentru a-si ridica pachetul comunitar.

“Sunt hãrtuitã, lovitã în cap si  la mâini. M-au bãtut aici la pachete, de câte ori vin mã bat, mã dau cu capul de usi. Doamna Adela m-a lovit cu capul”, spune Mina Birta, femeia care sustine cã a fost agresatã de angajatii Serviciului Local de Asistentã Socialã.

Femeia este cunoscutã de reprezentantii Serviciului Local de Asistentã Socialã ca având probleme. În fiecare an femeia devine recalcitrantã în momentul în care vine sã îsi ridice pachetul. Ieri (joi dimineata-n.r.) femeia îmrepunã cu alti câtiva beneficiari au încercat sã forteze angajatii Serviciului.

“ Nu mã mirã. Este unul dintre oamenii care are probleme, nu este prima datã când ne acuzã, nu este prima datã când vine aici, toate colegele mele erau pe hol, doamna Birta aliniase pe toatã lumea”, a declarat Cristina Mraz, sef SPLAS Petrosani.

Angajatii serviciului Local de Asistentã Socialã au fost nevoiti sã apeleze la ajutorul Politiei pentru a plana conflictele.

“La ora la care am venit noi la serviciu erau la usã majoritatea beneficiarilor de la venitul minim garantat, fãceau foarte mare scandal vizavi de acele liste pe fac noaptea. Vin de seara, fac liste, nu stim de ce. Noi nu suntem adeptii acestor liste si nu ar trebui sã vinã noaptea pentru cã toatã lumea va primi, toti vor primi. Cei de la venitul minim garantat au ]ntrcut m[sura, la un moment dat am fost nevoiti sã chemãm politia, nu au fãcut fatã nici politia localã, nimeni nu a fãcut fatã, l-am chemat si pe domnul Rad care este consilier. La un moment dat erau anumite persoane care descãrcaserã tirul de aliment, am vrut sã le dãm lor, nu am reusit fiindcã se suprapuneau listele lor”, a mai precizat sursa citatã. Oamenii legii au aplicat mai multe sanctiuni persoanelor care au asteptat sã îsi ridice alimentele europene pentru faptul cã au tulburat ordinea si linistea publicã.

De precizat este faptul cã beneficiarii pachetelor comunitare pot sã îsi ridice alimentele pânã în luna martie a anului 2014.

Monika BACIU

2 comentarii la „Angajatii SPLAS împãrteau alimente, Politia amenzi!

  • 20 septembrie 2013 la 09:08
    Permalink

    Dar mizeria aia care ramane dupa „amaratii” astia (majoritatea niste puturosi, cu exceptia pensionarilor si a celor cu handicap) cine o ridica? Locul arata ca un WC public, iar in zona este si Posta. RUSINE ADMINISTRATIEI LOCALE SI MAI ALES POLITIEI LOCALE!!!!!

  • 21 septembrie 2013 la 16:15
    Permalink

    politia locala se trage de izmene cu cocalarii maro care iau mancare fara sa munceasca. aceste ajutoare sunt o tampenie. as da doar la pensionarii cu pensii mai mici de o anumita suma si la cei cu handicap. restul, la munca!

Comentariile sunt închise.