Angajatii lunii ianuarie la Apa Serv Valea Jiului

Având în vedere cã activitãtile derulate de cãtre Apa Serv Valea Jiului sub genericul ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii” se bucurã de succes atât în rândul salariatilor operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului, dar si de aprecieri din partea beneficiarilor si a opiniei publice, în general, conducerea Apa Serv Valea Jiului a luat decizia de a continua si pe parcursul anului 2020 acordarea acestor titluri simbolice, care nu fac altceva decât sã reflecte implicarea individualã si colectivã a salariatilor în derularea activitãtilor curente ale societãtii.
”Stim cã performantele Apa Serv Valea Jiului sunt, la urma-urmei, rezultatul muncii fiecãruia dintre  salariatii nostri,  rezultatul eforturilor colective de rezolvare a sarcinilor curente de la locurile de muncã si a provocãrilor cotidiene pe care le implicã situatiile cu care ne întâlnim în activitatea noastrã. Tocmai de aceea, dorind sã facem pãrtasi la succesul colectiv munca depusã de fiecare dintre  membrii echipei  noastre, am instituit acest program de fidelitate care si-a atins scopul si care este deosebit de apreciat de întregul nostru  colectiv, motiv pentru care îl vom continua si anul acesta”, a declarat Cristian Ionicã, directorul  general al Apa Serv Valea Jiului.
Pentru prima editie a programului de fidelizare ”Angajatul lunii”, analiza  activitãtilor derulate în luna ianuarie 2020, analizã realizatã de echipa de management a companiei de apã din Valea Jiului, evidentiazã trei  salariati spre care se îndreaptã aceastã  distinctie. Este vorba despre:
– Corneliu Ardelean – lãcãtus în cadrul Sectiei apã – canal Petrila
– Sorin Constantin Varga – maistru în cadrul Sectorului apã – canal Lupeni
– Viorica Navlea – casier în cadrul Centrului de Încasãri Vulcan
Analiza similarã a activitãtii derulate de compartimentele colective din structura de organizare a Apa Serv, îi scoate în evidentã, pentru munca depusã în cursul primei luni a anului 2020 pe angajatii din cadrul colectivului Sectiei apã – canal Petrila, premiati cu titlul ”Colectiv al lunii ianuarie” la Apa Serv. Acesta este compus din: Alexandru Benke, Gheorghe Bejinaru, Cristina Daniela Jitea, Gheorghitã Butnariuc, Alexandru Anca, Dumitru Breazu, Corneliu Ardelean, Miticã Hotescu, Ion Neag, Vasile Viorel Boleac, Ludovic Mihaly, Dãnut , Gheorghe Buzã, Nelu Acamenitoaie, Adrian Constantin Boca si Adolf Marius Matei.
Angajatii lunii ianuarie de la Apa Serv au fost felicitati în cadrul sedintei operative a conducerii companiei din luna februarie si au primit diplome de merit si adaosuri salariale.
” Îi felicit pe colegii nostri care au fost premiati pentru activitatea din luna ianuarie si le doresc sã rãmânã la fel de implicati si eficienti în activitatea loc pe tot parcursul acestui an. De asemenea, îi invit si pe ceilalti colegi din echipa Apa Serv sã pãstreze ritmul activitãtii lor la standarde ridicate, astfel încât sã-si sporeascã sansele de a deveni, la un moment dat, cei mai buni dintre salariatii nostri”, a mai precizat Cristian Ionicã, directorul general al ASVJ.
Biroul de presã Apa Serv Valea Jiului