Angajata DSV care a luat credite in numele colegilor a fost promovata “la investitii”

Angajata care a luat credite in numele medicilor si personalului medical de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Hunedoara a fost transferata pe un alt post.

Conducerea  institutiei hunedorene sustine ca angajata care a luat credite in numele colegilor ei este acum la biroul investitii, adica intr-un loc superior celui avut anterior, sustin surse din cadrul DSV Hunedoara. Asta dupa ce a fost titulara la biroul personal de unde a si avut acces la datele medicilor. Totusi, directorul Ioan Dumbrava spune ca nu este vorba despre o avansare pe post, atata timp cat angajata nu a mai dat pe la serviciu, dupa izbucnirea scandalului si ca la noul birou mai are un coleg care ii este practic sef.

„Angajata a fost mutata la Biroul de Investitii de la Biroul Personal, dar nu a mai venit de atunci la munca. Noi am considerat ca acolo isi va putea desfasura activitatea pe viitor si cei pagubiti vor trebui sa se constituie parte civila, daca doresc sa o actioneze in instanta”, a declarat dr. Ioan Dumbrava, director DSVSA Hunedoara.

Reamintim ca, zeci de angajati ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Hunedoara s-au trezit ca sunt datori, dupa ce Marcela Ciuca, sefa Serviciului Personal din cadrul institutiei ar fi luat credite in numele lor. Oamenii au depus plangeri la Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara, iar conducerea institutiei a demarat o ancheta interna.

Sunt aproximativ 30 de angajati ai Directiei, medici veterinari, inspectori si asistenti care, fie sunt giranti fara stirea lor, fie au ridicat sume de bani de la C.A.R., fara ca in realitate sa se intample acest lucru. Suma despre care se spune ca a fost obtinuta prin inselatorie si fals in inscrisuri este de circa 450.000 de lei.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Angajata DSV care a luat credite in numele colegilor a fost promovata “la investitii”

  • 30 august 2012 la 19:34
    Permalink

    Bancile nu ar trebui sa de credite asa usor la toti cei care au peste 2000 de lei noi da cei sub dou mii de lei noi nu parerea mea. o sera placuta

  • 30 august 2012 la 19:35
    Permalink

    Bancile nu ar trebui sa de credite asa usor la toti cei care nu au peste 2000 de lei noi da cei sub dou mii de lei noi nu parerea mea. o sera placuta.

Comentariile sunt închise.