Amendatã pentru comoditate si lipsã de spirit civic

O femeie din municipiul Lupeni a fost amendatã de autoritãtile locale cu suma de 500 de lei.  Prinsã în fapt, în timp ce îsi arunca gunoiul menajer direct de pe geam, aceasta a fost sanctionatã. Lipsa de comoditate si spirit civic se plãteste scump.

“Astãzi a fost amendatã doamna Lupu Doina-Aura cu suma de 500 lei de Politia Localã a municipiului Lupeni, pentru cã a aruncat gunoiul menajer de la geam în fata blocului nr.74, în loc sã îl depunã la pubela destinatã colectãrii resturilor  menajere”, spune Lucian Resmeritã,  primarul municipiului Lupeni.  Autoritãtile locale de la Lupeni încearcã astfel sã îi educe pe cetãteni sã pãstreze localitatea curatã. Nu este  pentru prima datã când primarul ridicã problema. În repetate rânduri, mai multi lupeneni au fost suspectati cã aruncã gunoaiele la întâmplare, însã nu au fost prinsi în fapt pentru a fi amendati.

Monika BACIU

Un comentariu la „Amendatã pentru comoditate si lipsã de spirit civic

  • 11 august 2017 la 12:23
    Permalink

    aloooooo domnule ritzi daca vrei poti ia exemplul celor din lupeni si doteaza i pe gardienii publici cu cozi de lopata sa i scarpine pe imputiti astia si bine ar fi sa adopti si modelul vulcanenilor referitor la plimbatorii de caini

Comentariile sunt închise.