Alexandru Lãutaru a inventat un nou concept: campania invizibilã!

Aruncat în luptã de Alianta România Dreaptã pentru un post de deputat pe colegiul Petrosani– Petrila – Aninoasa, fostul inspector scolar  general Alexandru Lãutaru a inventat conceptul campaniei electorale invizibile!

Alexandru Lãutaru nu pare sã fi aflat cã, încã din data de 9 decembrie, a început campania electoralã. Nici un afis ori banner de-al sãu nu se regãseste în colegiul unde se presupune cã ar vrea voturile populatiei, iar pe piatã nu a apãrut nici mãcar un pix sau vreo brichetã cu numele candidatului ARD. Mai în glumã, mai în serios, un post local de radio din Petrosani a lansat chiar un concurs cu premii pentru cel care va aduce mãcar un afis de-al lui Lãutaru, altfel invizibil si în ceea ce priveste sporturile electorale de la radio ori TV, ori machetele din paginile ziarelor. Colegii lui din ARD Petrosani sustin cã acesta preferã campania din usã în usã sau din alegãtor în alegãtor, dar unde îsi promoveazã acesta oferta electoralã rãmâne tot un mister. Firesc, în aceste conditii, oamenii au început sã suspecteze un blat pe fatã cu candidatul PPDD pe acelasi post, respectiv deputatul Monica Iacob – Ridzi, plecatã recent din PDL dar sustinutã în continuare de oamenii din acest partid. De suferit ar putea avea atât PDL, al cãrui candidat este ca si inexistent, dar si PPDD-ul care strigã împotriva „ciocoilor” care „au sãrãcit tara”, dar dovedeste cã, pe la spate, dã mâna cu aceeasi „ciocoi” ca sã câstige niste voturi suplimentare si accesul al ciolanul puterii.

Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor spune cã a avut ceva discutii cu Alexandru Lãutaru si cã va mai discuta cu el încã o datã. „Mi-a spus cã, fiind bugetar, nu îsi prea permite costurile financiare ridicate ale unei campanii. Dar, eu cred cã pânã la urmã va scoate si el capul în aceastã campanie”, a declarat Gligor, care a spus chiar cã va cãuta o solutie pentru a-l ajuta si pe candidatul Lãutaru. Cât priveste posibilele blaturi, Dorin Gligor a subliniat cã PPDD cautã astfel de întelegeri.

Carmen Cosman

2 comentarii la „Alexandru Lãutaru a inventat un nou concept: campania invizibilã!

  • 29 noiembrie 2012 la 05:56
    Permalink

    Asta-i un fel de mana moarta din licitatii, adica o ajuta pe Monica ca de aia a fost pus sa n-o concureze prea tare.Daca se poate mai deloc.Asa multumeste pentru functia de inpector pe care a avut-o

  • 29 noiembrie 2012 la 20:53
    Permalink

    La paza se doarme eu am lucrat dar mi-am dat demisia, iar cei care patruleaza patruleaza degeaba sau cand schimbul iti arata postul iti arata in mare nu in detaliu si oricum inebunesti daca stai sa fi atent la toate mu poti fi atent microscopic, sau evita anumite locuri sau te ia cu alceva oricum tot angajati de la mine fac dar nimeni nui perfect,mereu este cate o chichita angajati de la mine fac asta ei isi fura caciula unu la altu si la ei sa taiat din salari de exemplu SEFI DE TURA DORM si nui prea controleaza sau sa se ia de cei care dorm prin posturi preparatii sau posturi cu garduri iar seful de obiectiv si cel de zona ar trebui sai pandeasca si sa le ia cate 15 la suta ca SUNT MULTI FOSTI LUCRATORI LA MINA ACTUALI PENSIONARI CARE DORM IN POST SI AU MELODI ESTE TIMPUL SA VA TREZIT ESTE ORA PATRU DA CA LA CINCI VINE SEFUL DE TURA SA SEMNEZE IN REGISTRU.

Comentariile sunt închise.